Forum » Programska oprema » Programska oprema za pilota
Programska oprema za pilota
BrokenSouŁ ::
Pozdravljeni!
Imam daljinki upravjalnik, Logitech UltraX Remote. In operacijski sistem Vista SP1.
Računalnik uporabljam za HTPC. Sedaj bi rad nadomestil mojo brezžično tipkovnico in miško z tem daljincem.
V MC deluje normalno vse z tem daljincem. Samo jaz bi hotel da se da s tem daljincem prekimat miškin kazalec, da bi kakšen gumb odprl VLC in s tem Siolovo Playlisto. In da bi z njim lahko zaustavil računalnik.
Je kakšna programska oprma ki to zmore?
Ne mi prosim rečt Google, ker se že celi teden s tem ubadam, pa nisem nič pametnega našel da bi lahko to uporavljal.
Pripravljen sem zamenjati tudi OS!
LP
Imam daljinki upravjalnik, Logitech UltraX Remote. In operacijski sistem Vista SP1.
Računalnik uporabljam za HTPC. Sedaj bi rad nadomestil mojo brezžično tipkovnico in miško z tem daljincem.
V MC deluje normalno vse z tem daljincem. Samo jaz bi hotel da se da s tem daljincem prekimat miškin kazalec, da bi kakšen gumb odprl VLC in s tem Siolovo Playlisto. In da bi z njim lahko zaustavil računalnik.
Je kakšna programska oprma ki to zmore?
Ne mi prosim rečt Google, ker se že celi teden s tem ubadam, pa nisem nič pametnega našel da bi lahko to uporavljal.
Pripravljen sem zamenjati tudi OS!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zbudi računalnik z ir daljincemOddelek: Pomoč in nasveti | 1336 (986) | BorutK-73 |
» | univerzalni daljinc logitech h525Oddelek: Zvok in slika | 1061 (902) | HunterMan |
» | Univerzalni daljinec vivanco UR 89 in televizija matrixOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6925 (5970) | dejo12 |
» | Siol TV daljinecOddelek: Omrežja in internet | 2045 (1977) | fizolcek |
» | Daljinec za upravljanje z računalnikomOddelek: Kaj kupiti | 1528 (1125) | azeed |