Forum » Programska oprema » nadgradnja dvd predvajalnika
nadgradnja dvd predvajalnika
jonynho ::
Pozdravljeni!
Imam predvajalnik AIWA AVJ-X5 in me zanima ali sploh obstaja nadgradnja za xvid/divx ?
Kot sem slišal nekatere ki imajo one matrix predvajalnike pa imajo nadgradnjoin me to zelo čudi kako pa potem taka firma nima tega....
lp
Imam predvajalnik AIWA AVJ-X5 in me zanima ali sploh obstaja nadgradnja za xvid/divx ?
Kot sem slišal nekatere ki imajo one matrix predvajalnike pa imajo nadgradnjoin me to zelo čudi kako pa potem taka firma nima tega....
lp
5er--> ::
To ni DivXvid player. Pozabi.
Uni matrix player-ji zelo verjetno že default podpirajo DivXvid. Nadgradnja je le za kakšne izboljšave.
Uni matrix player-ji zelo verjetno že default podpirajo DivXvid. Nadgradnja je le za kakšne izboljšave.
Valvoline ::
Če dobiš novega za cca 30e.
V šparu so imel akcijo zadnjič nekega huyndai divx player za 35e. Kolega je kupu in suče vse živo.
V šparu so imel akcijo zadnjič nekega huyndai divx player za 35e. Kolega je kupu in suče vse živo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24682 (5180) | JanezC |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4201 (2539) | boss98 |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31455 (14708) | Stepni Volk |
» | wmv format - kateri predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1389 (1341) | CaqKa |
» | Ali yamada 6600 res ne bere...Oddelek: Kaj kupiti | 1852 (1624) | joze |