Forum » Loža » IFB (secret agent style) slušalke
IFB (secret agent style) slušalke
aljazh ::
Ali je komu znano, če kje pri nas ali vsaj v EU prodajajo IFB slušalke:
Kar sem doslej našel, so ameriške trgovine (npr. B&H). A če naročim od tam, bo poštnina stala več kot sama slušalka.
Na najdi.si, ebay.de, ebay.co.uk nisem našel ničesar. Ampak skoraj ne verjamem, da v EU tega nihče ne bi prodajal, ker takšne slušalke pogosto uporabljajo na televizijah pri vklopih v živo, pa tudi navadne varnostnike (Sintal in podobno) sem že videl s tovrstnimi slušalkami.
Vsakršen namig v smeri prodajalca znotraj EU bo zelo dobrodošel.
Kar sem doslej našel, so ameriške trgovine (npr. B&H). A če naročim od tam, bo poštnina stala več kot sama slušalka.
Na najdi.si, ebay.de, ebay.co.uk nisem našel ničesar. Ampak skoraj ne verjamem, da v EU tega nihče ne bi prodajal, ker takšne slušalke pogosto uporabljajo na televizijah pri vklopih v živo, pa tudi navadne varnostnike (Sintal in podobno) sem že videl s tovrstnimi slušalkami.
Vsakršen namig v smeri prodajalca znotraj EU bo zelo dobrodošel.
aljazh ::
Na njihovi spletni strani sem sicer našel le komplete za radijske postaje, ki imajo zraven če mic in PTT gumb, a če ne bo drugega, bo z nekaj predelave tudi to uporabno. Sicer pa jim pošljem še mail. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1307 (1208) | MonkeyHead |
» | Blazinice za sennheiser slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2700 (2533) | Avian |
» | Ušesne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 1696 (1424) | neres |
» | Kupiti Sony Ericsson k800i ali npr. Nokia n80, al kak drug?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2573 (1967) | aco111 |
» | katere slušalke???Oddelek: Kaj kupiti | 2568 (2233) | bluesman |