Forum » Pomoč in nasveti » Pc se mi resetira .. !
Pc se mi resetira .. !
xGivIx ::
Rabu bi vašo pomoč !
Imam veliko težavo .Kadar sem v windowsu mi PC dela lepo in brez težav vendar ko odprem oziroma grem igrat call of duty 2 ali 4 se mi PC nenadoma resetira.
PC:
Procesor AMD Athlon 64 6000+ X2 Dual-Core, AM2
Ram:2Gb OCZ
Matična Plošča:Gigabyte GA-MA790X-DS4, AM2
Hvala ..
Imam veliko težavo .Kadar sem v windowsu mi PC dela lepo in brez težav vendar ko odprem oziroma grem igrat call of duty 2 ali 4 se mi PC nenadoma resetira.
PC:
Procesor AMD Athlon 64 6000+ X2 Dual-Core, AM2
Ram:2Gb OCZ
Matična Plošča:Gigabyte GA-MA790X-DS4, AM2
Hvala ..
Valvoline ::
Dej si gor program orthos za testiranje stabilnosti sistema in program realtemp da boš kontroliral temperaturo. Takoj boš vedel če je kaj narobe z procesorjem,mamaplato ali rame.
Če bo orthos deloval brez napak,potem je lahka grafična v okvari al pa napajanje grafične.
Če bo orthos deloval brez napak,potem je lahka grafična v okvari al pa napajanje grafične.
Napajaljik:400W
Hladilnik Procesorja:Asus Silent Square EVO
Grafična:8600GTS GAINWARD
Pogledal sem ze ce se pregreva Procesor vendar procesor ma stalno temperaturo 37-40 C
Moram pa povedat da me je ze prej zajebavala grafična ko sem igrau call of duty 4 mi je namesto bele barve prisla roza barva .. !
Hladilnik Procesorja:Asus Silent Square EVO
Grafična:8600GTS GAINWARD
Pogledal sem ze ce se pregreva Procesor vendar procesor ma stalno temperaturo 37-40 C
Moram pa povedat da me je ze prej zajebavala grafična ko sem igrau call of duty 4 mi je namesto bele barve prisla roza barva .. !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xGivIx ()
Test sem opravil z Core Temp in Orthos vendar mi kaze temperaturo procesorja :
Core#0=34
Core#1=38
Core#0=34
Core#1=38
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kateri procesorji so dobri za igranje igric? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 30471 (27757) | dzinks63 |
» | Zamenjava procesorja ali navijanje?Oddelek: Strojna oprema | 1415 (1048) | jureus |
» | navijanje AMD procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6407 (5010) | Davidf1 |
» | Diagnosti. test Orthos(Ram in CPU)- problem z RAM oz. diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1821) | x-mix |
» | Diagnostični test ORTHOS za RAM in CPUOddelek: Programska oprema | 1920 (1682) | x-mix |