Forum » Pomoč in nasveti » Kondenz na računalniku, prehitri vžig.
Kondenz na računalniku, prehitri vžig.
Rokomah ::
Računalnik sem primesel iz avta v sobo in ga prehitro vklopil. Enostavno sem pozabil na nevarnost kondenca in računalnik mi je zaribal.
Na začetku se je še malo pokazal BIOS, potem pa še to ne več. Računalnik se ob vklopu prižge, vendar se niti BIOS ne naloži. Kasneje se je BIOS sicer zopet malo pokazal, vendar vse skupaj ne deluje OK.
Kakšne poškodbe se lahko naredijo v tem primeru in ali se lahko kaj naredi, da se računalnik ponovno postavi v normalno stanje? Kaj lahko naredim s resetom BIOSa?
Na začetku se je še malo pokazal BIOS, potem pa še to ne več. Računalnik se ob vklopu prižge, vendar se niti BIOS ne naloži. Kasneje se je BIOS sicer zopet malo pokazal, vendar vse skupaj ne deluje OK.
Kakšne poškodbe se lahko naredijo v tem primeru in ali se lahko kaj naredi, da se računalnik ponovno postavi v normalno stanje? Kaj lahko naredim s resetom BIOSa?
- spremenilo: Rokomah ()
huek111 ::
Počakaj še kakšne pol ure da se comp vredu osuši in nato poskusi še enkrat!
Mislim,da reset biosa ne bo pomagal so pa lahko šli rami ali pa matična
Mislim,da reset biosa ne bo pomagal so pa lahko šli rami ali pa matična
Pesimist ::
jaz tudi prevazam en komp v avtu okol. Samo do zaj sem se vedno pocakal kake pol ure predno sem ga vzgal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moško striženje-časOddelek: Loža | 9892 (8380) | energetik |
» | racunalnik se noce zagnat , nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1270) | oemdzi |
» | 120GB Maxtor ali WD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3677 (2852) | mamut |
» | Disk Fujitsu (MPG3409AT) 40 giga fučOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1067) | pucvoler |
» | Kontakt molexa se je dotaknil ohisjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1927 (1627) | SkIDiver |