Forum » Programska oprema » CloneCD težava
CloneCD težava
laught ::
lp,mam eno težavo z clonecd,namreč ko hočem zapečt kaki image datoteko, mi noče zapisovat,skos je na 0kb zapisovanje,pol pa mi error ven vrže po kakih 3 minutah,zaj z pekačem ziher ni nič narobe ker mam 2 in na obeh isto naredi,mogoče ve kdo v čem je problem?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Ja če mi je prej delalo vse, sem enih 10 jih zapeko zaj pa kr negre več.pa btw en mesenc je zastojn,in še mam 10 dni..
ja samo te bi mi verjetno napisalo, da sem prekoračo omejitev,ne pa da mi zaj uničuje dvd dlje, ki so še kr dragi.
Valvoline ::
A to pečeš cd ali dvd image :)
Clonecd se uporablja za peko cdjev.
Alcohol je precej boljši,imaš tude freeware programčke z katerim lahka zapečeš image.
Clonecd se uporablja za peko cdjev.
Alcohol je precej boljši,imaš tude freeware programčke z katerim lahka zapečeš image.
Valvoline ::
ja samo te bi mi verjetno napisalo, da sem prekoračo omejitev,ne pa da mi zaj uničuje dvd dlje, ki so še kr dragi.
:) Si že odgovoril...
Clonecd ni za peko DVD-jev.
Ja double layere peče ,če sem peko prej skos zaj pa kr naenkrat neče skos je na 0% čas pa teče naprej ,včasih napiše error po 3 minutah včasih tud po 30, včasih celo par procentov naredi in neha pečt,nevem no kaj bi blo.mogoče če je s pekačom kaj narobe?sam dvomim ker mam 2 in na obeh isto dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4712 (4018) | shemenko |
» | DVD in pekač vsako posebej ali combo enota?Oddelek: Strojna oprema | 1391 (1204) | JOKER |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10034 (6358) | jastreb |
» | Snemanje CdOddelek: Programska oprema | 1740 (1447) | Daniel |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2224 (1821) | celica |