Forum » Programska oprema » Ne morem inštalirati driverja za zvočno kartico na prenosniku.
Ne morem inštalirati driverja za zvočno kartico na prenosniku.
Mitja358 ::
sass628 ::
A si to temo Vista inspirat 2 inštaliral pred driverji ??
Ker ta tema nespremeni samo videz amapk tudi zvoke(start up sound...)v xpju - mislim da je tukaj problem, če ne pa probaj iti na device manager in iz tam instaliraj driver.
Ker ta tema nespremeni samo videz amapk tudi zvoke(start up sound...)v xpju - mislim da je tukaj problem, če ne pa probaj iti na device manager in iz tam instaliraj driver.
A si to temo Vista inspirat 2 inštaliral pred driverji ??
ja vista ispirat 2 sem inštaliral pred driverji. Sem šel na device mannager pa mi je bil pri zvoku klicaj in če sem dal instal driver se ni nič zgodilo. Tako da praviš da je verjetno vzrok v vista ispirat 2??
TOP ::
Tle ni problem v Visti,imaš inštalirane vse gonilnike,tud za grafo,ker tile so povezani z grafo,najprej inštaliraj gonilnike za grafo potle za zvok.Ker potrebuješ HD prej
Sem zrihtal tako, da sem znova naložil gor xp, ker drugače ni šlo. Sem probal vista ispirat 2 dol zbrisat in isto. Probal sem tudi prej hd gonilnike za grafo pa nič.
Glavno da zdaj deluje.
Hvala
Glavno da zdaj deluje.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP dv9812us in win 8.1 audio gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1211) | gddr85 |
» | Problem z driverji (win7)Oddelek: Programska oprema | 2642 (1926) | aiko |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8657 (5106) | d4rko |
» | TOSHIBA A200-14D kje dobiti driverje za xp...Oddelek: Operacijski sistemi | 2127 (1936) | seljo |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (2060) | andrej |