» »

Segrevanje procesorja

Segrevanje procesorja

crayz43 ::

Lp! Pred kratkim se kupil novo osnovno ploščo ter prestavil CPE iz prešnje plošče na novo, na starejši plošči so temp. senzorji kazali največ 40 stopinj pri eno urnem igranju igre Crysis ( obremenitev procesorja cca. 70% velikokrat tudi 100%) imam pa procesor Intel Pentium D (d930 ) 3,0Ghz, naj bi bil narejen da se že sa po sebi ne segreva tudi pri polnem delovanju. Sedaj me pa zanima če sm mogoče zaribal pri termalni pasti in ne prevaja dobro toplote, hladilnik sm nameščal cca. 15min ker so me tisti plastični čepi zafrkaval in to zeeeeelo. Ali je možno da se je termalna pasta med tem časom osušila in sedaj ne prevaja dobro?

Vnaprej hvala za odgovore!

huek111 ::

Pasta se sigurno ni osušila je pa zelo možno da nisi dobro pritrdil hladilnika,čeprav se ti zdi da si ga.Točno to se je meni zgodilo pred kakim tednom (tudi mene so zafrkavali čepki še bolj zeeeelo) ,zato še enkrat odstrani hladilnik in se zelo potrudi pri nameščanju!
Meni se je temperatura dvignila čez 90°C
Upam ,da nisi namazal preveč paste!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: huek111 ()

Ruby ::

Tud js mam en vprašanje, sm formateru comp in sm dou latest chip driver gor in mam zdej vecje temperature k igram 10 stopinj a je to zarad chipa?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP overheating

Oddelek: Pomoč in nasveti
407277 (6659) fr4nc
»

Pokvarjen temperaturni senzor na matični?

Oddelek: Strojna oprema
141662 (1392) TechStreme
»

Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
656556 (5148) Keyser Soze
»

Hladilna rebra za pomnilnik na grafični

171336 (1022) OZZY
»

Termalni trak?!

121179 (1034) kuglvinkl

Več podobnih tem