Forum » Zvok in slika » mpeg4 problem na LCD 37LG5500
mpeg4 problem na LCD 37LG5500
sniffo ::
imam zgoraj omenjeno TV in problem, da mi kadar gledam digitalne programe slika kocka oz. izgublja signal. to se dogaja v primeru, da kdo prižge luč, odpre hladilnik v kuhinji, na pečici prižge iskro za plin itd ...
se komu sanja kaj bi to lahko bilo?
20sdfj093f ::
Imaš trifazni priključek v stanovanju?
Lahko bi poskusil poskrbeti, da so problematični porabniki na drugih fazah, kot sta TV in napajalnik za antene. Pa verjetno je smiselno, da sta TV in napajalnik anten na isti fazi.
Nisem pa prepričan, da bo to rešilo težavo. Tako bi se jo jaz lotil odpravljati, ampak morda ti bo kdo s kilometri lahko povedal kakšno bolj konkretno rešitev...
LPd
Lahko bi poskusil poskrbeti, da so problematični porabniki na drugih fazah, kot sta TV in napajalnik za antene. Pa verjetno je smiselno, da sta TV in napajalnik anten na isti fazi.
Nisem pa prepričan, da bo to rešilo težavo. Tako bi se jo jaz lotil odpravljati, ampak morda ti bo kdo s kilometri lahko povedal kakšno bolj konkretno rešitev...
LPd
Vanadium ::
Da si sposodim temo, skratka imam tole televizijo in me zanima ce kdo ve kje vklopit analogni sprejemnik. Sedaj mi deluje samo digitalni in ne ujamem več HR RTL in ostale HR kanale ki sem jih ujel na starem TV. Sem čital navodila pa nisem nič pametnega odkril.
L.P.
že odkril je D/A knof
L.P.
že odkril je D/A knof
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Alexius Heristalski ::
Imaš sobno anteno? Te so zelo občutljive na motnje (še posebno na GSM). Rešitev je zunanja antena, čeprav tudi te lahko zmoti recimo moped.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet ne deluje na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 651 (513) | Hayabusa |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1465 (1130) | Siddh |
» | antena-digitalni pretvornik-slo kanali štekajoOddelek: Zvok in slika | 1694 (1419) | bbenci2 |
» | lg flatron m237wd digitalna televizijaOddelek: Zvok in slika | 2140 (1702) | boogie_xlr |
» | prekinjanje internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1387) | Mesky |