Forum » Programska oprema » FTP server
FTP server

Yurko ::
Zdravo!
A mi lahko svetujete en dober (in po možnosti free, ni pa nujno) FTP server za Win platformo.
Kako je kaj s FTPji na ostalih platformah? So bolj stabilni? Kako ga recimo povezat v windows mrežo?
Se zahvaljujem!
Yurko
A mi lahko svetujete en dober (in po možnosti free, ni pa nujno) FTP server za Win platformo.
Kako je kaj s FTPji na ostalih platformah? So bolj stabilni? Kako ga recimo povezat v windows mrežo?
Se zahvaljujem!
Yurko

rc-car ::
Že 10x povedano: BPFTP Server
Download pa si priguglaj.
Download pa si priguglaj.

Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaznavanje Arduina priklopljenega preko USB v LinuxuOddelek: Programiranje | 1748 (1242) | mojster_joni |
» | Sandy Bridge-E navsezadnje letos, konec življenja za starejše procesorjeOddelek: Novice / Procesorji | 8827 (7504) | D3m |
» | Prenehanje podpore za Windows 2000 Server ter odjemalcema Windows 2000 in Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4026 (3520) | Ashrack |
» | AMD pokazal šestjedrnikeOddelek: Novice / Procesorji | 4958 (2969) | Smeagol |
» | Budget host sistem za virtualne sisteme (VMware) - komentar prosimOddelek: Kaj kupiti | 2005 (1694) | Buggy |