Forum » Programska oprema » FTP server
FTP server
Yurko ::
Zdravo!
A mi lahko svetujete en dober (in po možnosti free, ni pa nujno) FTP server za Win platformo.
Kako je kaj s FTPji na ostalih platformah? So bolj stabilni? Kako ga recimo povezat v windows mrežo?
Se zahvaljujem!
Yurko
A mi lahko svetujete en dober (in po možnosti free, ni pa nujno) FTP server za Win platformo.
Kako je kaj s FTPji na ostalih platformah? So bolj stabilni? Kako ga recimo povezat v windows mrežo?
Se zahvaljujem!
Yurko
rc-car ::
Že 10x povedano: BPFTP Server
Download pa si priguglaj.
Download pa si priguglaj.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zaznavanje Arduina priklopljenega preko USB v LinuxuOddelek: Programiranje | 1838 (1332) | mojster_joni |
| » | Sandy Bridge-E navsezadnje letos, konec življenja za starejše procesorjeOddelek: Novice / Procesorji | 9218 (7895) | D3m |
| » | Prenehanje podpore za Windows 2000 Server ter odjemalcema Windows 2000 in Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4172 (3666) | Ashrack |
| » | AMD pokazal šestjedrnikeOddelek: Novice / Procesorji | 5100 (3111) | Smeagol |
| » | Budget host sistem za virtualne sisteme (VMware) - komentar prosimOddelek: Kaj kupiti | 2074 (1763) | Buggy |