Forum » Loža » bradavice in suhi led
bradavice in suhi led
Pouh ::
Ko sem bil majhen, sem imel po rokah bradavice (majhne). Šel sem k zdravniku in tam mi jih je zamrznil.
Prejle pa se je kolega oglasil pri meni in mi dal dve pesti suhega ledu (od otroštva, sta mi ostali še 2 bradavici).
Torej, naj si stisnem na roko in nogo? Malo sem probal, pa zapeče. Luknje v koži pa ravno ne bi rad imel...
Prejle pa se je kolega oglasil pri meni in mi dal dve pesti suhega ledu (od otroštva, sta mi ostali še 2 bradavici).
Torej, naj si stisnem na roko in nogo? Malo sem probal, pa zapeče. Luknje v koži pa ravno ne bi rad imel...
M-XXXX ::
Daj se raje za tole do mene oglasi, pa še kamero prines pa dobiš 10kil ledu če je treba
bluefish ::
daj prst med ti dve kepi in počakaj, da neha boleti, potem pa to potunkaj v res vrelo vodo. Kožne neprilike izginejo kot po čudežu.
Pouh ::
Za dve bradavici ne bom hodu. Ko je pa glih sosed led prnesu...
Če me tekoči dušik (mislim, da mi je s tem zamrzoval) ni ubil, pol me pa tud tale led ne bo... Bom pa za začetek probal samo na nogi.
Če me tekoči dušik (mislim, da mi je s tem zamrzoval) ni ubil, pol me pa tud tale led ne bo... Bom pa za začetek probal samo na nogi.
flipflop ::
Drugač se v lekarni tud dobi mazilo za te reči, mogoče pomaga. V starih časih so pa kar s polžem slinarjem namazali, oziroma z njegovo slino.
Pdove05 ::
kaj ko bi si ti kupo kaksno sredstvo proti bradavicam v lekarni? ce ti bo suh led kaj skodo si bos sam kriv. Pa dusik je najbolsi men so bradavice hitro zginle po zamrznitvi.
ce ti bo suh led kaj skodo si bos sam kriv. Pa dusik je najbolsi men so bradavice hitro zginle po zamrznitvi.
Suhi led= DICE= dušik
Matek ::
Ne bluzi, M-XXX. Suhi led je ogljikov dioksid, ne pa dušik. Klik.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
neo ::
Najboljše domače zdravilo proti bradavicam: Olupek od limone potunkaj v kis za kake 3-4 dni. Potem si to zveži na prst za ene 2-3 dni. Bradavica bo postala cela bela in bo odpadla al pa si jo preprosto odrežeš s škarjicami za nohte. Ne boli praktično nič. Vse kreme in ostalo je samo en farmacevtski šit, ki deluje tako-tako.
Neo's
My bad glede dušika ja, se že križam
primoz+: dal sem še malo suhega ledu na bradavici. Za nekaj časa je ostal bel madež. Baje bo zginlo če še parkrat ponovim...
Aja, če jutri ostane še kej ledu, naredimo bombo.
primoz+: dal sem še malo suhega ledu na bradavici. Za nekaj časa je ostal bel madež. Baje bo zginlo če še parkrat ponovim...
Aja, če jutri ostane še kej ledu, naredimo bombo.
imagodei ::
Drugac je fino bit mal pozoren pri tem. Ni kar tako, da bi lahko brezskrbno s tem ledom operiral. Lahko fašeš fine ozebline.
Tko da, jaz ti odsvetujem to delat na lastno pest. Če pa že misliš, da moraš, potem pa precej pazi, da si ne boš poleg bradavice pomrznil tudi zdravo tkivo. Ker zna biti precej zoprno.
Tko da, jaz ti odsvetujem to delat na lastno pest. Če pa že misliš, da moraš, potem pa precej pazi, da si ne boš poleg bradavice pomrznil tudi zdravo tkivo. Ker zna biti precej zoprno.
- Hoc est qui sumus -
SkIDiver ::
Najboljše domače zdravilo proti bradavicam: Olupek od limone potunkaj v kis za kake 3-4 dni. Potem si to zveži na prst za ene 2-3 dni. Bradavica bo postala cela bela in bo odpadla al pa si jo preprosto odrežeš s škarjicami za nohte. Ne boli praktično nič. Vse kreme in ostalo je samo en farmacevtski šit, ki deluje tako-tako.
V kakšen kis pa? Katero stran limoninega olupka pritisneš na bradavico?
krho ::
al pa si jo preprosto odrežeš s škarjicami za nohte. Ne boli praktično nič.
BRADAVIC SE NE REŽE S ŠKARJAMI! Če boš odrezal s škarjami boš naredil več škode kot koristi, saj boš virus prenesel v kri.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
profii ::
BRADAVIC SE NE REŽE S ŠKARJAMI! Če boš odrezal s škarjami boš naredil več škode kot koristi, saj boš virus prenesel v kri.
in kaj se ti potem zgodi? jih dobiš še drugje?
IgorGrozni ::
V lekarnah prodajajo WARTNER(ali nekaj podobnega), ki je namenjen zmrzovanju bradavic na manj občutljivih delih kože.
Baje (:)), da je učinkovito in varno.
Lp. Igor
Obstajajo pa tudi rešitve iz babičine lekarne. Mleček ene pogostejših rastlin v Sloveniji poskrbi za nenevarno ˝topljenje ˝bradavic.
Žal ima moja babica slab spomin, pa se ne more spomniti imena. Povprašaj pri tvoji.
Baje (:)), da je učinkovito in varno.
Lp. Igor
Obstajajo pa tudi rešitve iz babičine lekarne. Mleček ene pogostejših rastlin v Sloveniji poskrbi za nenevarno ˝topljenje ˝bradavic.
Žal ima moja babica slab spomin, pa se ne more spomniti imena. Povprašaj pri tvoji.
V kakšen kis pa? Katero stran limoninega olupka pritisneš na bradavico?
navaden ocet v katerega mame vlagajo kumarice. Notranjo stran olupka pritisneš na bradavico. Bradavica je po cca 2-3 dneh čisto bela - samo odmrla koža ki jo odrežeš.
Neo's
Ja, in pol bi zdaj moral bit poln bradavic, pa nisem, pa sem jih imel kar nekaj po rokah, pa sem vse odpravil na ta način. Prej pa hodil okoli doktorjev, pa so mi jih žgali z tekočim tušikom ki peče ko hudič, pomagalo pa je en kurc.
Neo's
Ciklamen ::
Hmmm, tudi vršiček od odtrgane fige (zgornji del, ko priteče tista bela tekočina) bi utegnila pomagat.
Brat ima bradavice na nogah pa si je na morju to dal gor, pa je že marsikaj probal pred tem (tekoči dušik, razne kreme, itd.) pa mu ni pomagalo po kar nekaj nanosih, to pa si je samo enkrat dal gor (to tekočino) pa mu je že kar fejst delovalo, je rekel da ga je direkt žgalo v kožo..
Priskrbi si fige nekje, najbolje bi bilo da na morju (če greš na hrvaško) vsak dan po 2-3 x na dan daš gor.
Brat ima bradavice na nogah pa si je na morju to dal gor, pa je že marsikaj probal pred tem (tekoči dušik, razne kreme, itd.) pa mu ni pomagalo po kar nekaj nanosih, to pa si je samo enkrat dal gor (to tekočino) pa mu je že kar fejst delovalo, je rekel da ga je direkt žgalo v kožo..
Priskrbi si fige nekje, najbolje bi bilo da na morju (če greš na hrvaško) vsak dan po 2-3 x na dan daš gor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lepotni posegOddelek: Loža | 4181 (2490) | Anonimnežž |
» | SPB - hpvOddelek: Loža | 4477 (4068) | Double_J |
» | Kako naj se znebim...Oddelek: Loža | 7063 (4532) | Tear_DR0P |
» | Gašenje z ventilatorjemOddelek: Znanost in tehnologija | 2691 (2231) | ||_^_|| |