Forum » Pomoč in nasveti » Wireless
Wireless
snapz0r ::
Zdravo
Zopet imam eno vprašanje .
Imam Siol internet 1mb, in na ta internet narejen router belkin za brezžični internet.
Nato imam na to prikloplena 2 prenosna rač. na katerih laufa internet z 54.0 mb/s.
Zdaj me zanima če bi lahko kako znižal to hitrost 54.0 mb/s da bi mi na tem rač. bol hitro laufal net ?.
lp
Zopet imam eno vprašanje .
Imam Siol internet 1mb, in na ta internet narejen router belkin za brezžični internet.
Nato imam na to prikloplena 2 prenosna rač. na katerih laufa internet z 54.0 mb/s.
Zdaj me zanima če bi lahko kako znižal to hitrost 54.0 mb/s da bi mi na tem rač. bol hitro laufal net ?.
lp
blackbfm ::
Verjetno ti router ne podpira omejevanja hitrosti. No včasih je bil aktualen NetLimiter točno za take stvari.
coti ::
Minimalna hitrost wireless povezave je 1M, toliko kot tvoj internet. In nisi naredil nič. Edina rešitev je omejevanje prenosov v p2p programih, kar je enostavno nastavit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54gl router ne najde modemaOddelek: Omrežja in internet | 3349 (2546) | candy58 |
» | Team Fortress 2Oddelek: Igre | 4197 (2162) | Bananovec |
» | wireless 20/20 + laptop = max 3,5 mb/s ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (1014) | povso |
» | težave z internetom, utorrentom, emule...Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (856) | Nadalina |
» | Wireless trikotnikOddelek: Omrežja in internet | 1267 (889) | pujsek_ |