Forum » Zvok in slika » Prenosnik - ni zvoka na izhodu slušalk
Prenosnik - ni zvoka na izhodu slušalk
jernejk90 ::
Pozdravljeni!
Imam eno težavo...na izhodu za slušalke mi kar na enkrat ne predvaja več zvoka, saj imam preko izhoda za slušalke priključene 5.1 zvočnike ki sami razporedijo zvok. Prenosnik imam kak mesec in ima Visto, nikjer pa ne najdem da bi lahko izhod vklopil ali izklopil. Z zvočniki je vse vredu, sem sprobal, če pa na prenosnik priključim slušalke prav tako ne delajo. Prosim za pomoč
LP
Imam eno težavo...na izhodu za slušalke mi kar na enkrat ne predvaja več zvoka, saj imam preko izhoda za slušalke priključene 5.1 zvočnike ki sami razporedijo zvok. Prenosnik imam kak mesec in ima Visto, nikjer pa ne najdem da bi lahko izhod vklopil ali izklopil. Z zvočniki je vse vredu, sem sprobal, če pa na prenosnik priključim slušalke prav tako ne delajo. Prosim za pomoč
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater SystemOddelek: Zvok in slika | 2316 (1796) | gumby |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5035 (4628) | eric_cartman |
» | Priklop navadnih slušalk na optični audio izhod?Oddelek: Zvok in slika | 5230 (4831) | Janac |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7522 (5298) | bullet321 |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5316 (4584) | Primoz7 |