Forum » Programska oprema » Final cut pro 3.0
Final cut pro 3.0

zdravcc ::
Zdi se mi ful zakon program pa bi ga kupil, ampak mislim, da je samo za maca, zato me zanima ce se da dobit kaksen emulator G4 procesorja, da bi Mac OS X na mojem racunalniku zaganjal, mislim, da je "dovolj" zmogljiv za kaj takega, ceprav ni nobeden racunalnik nikoli res dovolj zmogljiv(2*xeon 1800, 2gb ram-a, Ati R8500, 1*18GB SCSI+1*60GB IDE diska).

jamiroq ::
hehe, kot se reče: sanja svinja kukuruz...
PowerPC emulatorjev ni, čeprav se o njih govori že precej časa. Edino na Emulators Online imajo (baje) enega v pripravi; zadevščina naj bi bila mišljena kot upgrade za njihov (zastonjski) 68k emulator. PPC emulator so sicer demonstrirali že julija 2000 na takratnem MacWorldu, vendar ga še ne prodajajo (in ga, IMO, še dolgo ne bodo)... če se misliš s tem resno ukvarjat je še vedno najboljša rešitev nakup Maca.

zdravcc ::
Saj vem, saj sem tudi zelel kupiti maca, ampak konfiguracija, ki bi jo jaz zelel je presegla 13000 $, kar je malo veliko, ce racunam da moram ob macu imeti se spodoben x86 workstation, tako, da upam da se bo cimprej nasel kaksen emulator.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98 emulator za stare igreOddelek: Igre | 2609 (1595) | Golf_GTI |
» | Mac os xOddelek: Pomoč in nasveti | 887 (691) | Sandi1987 |
» | Kaj menite o Mac mini-ju?Oddelek: Kaj kupiti | 1928 (1549) | IceIceBaby |
» | PC pretepačinaOddelek: Igre | 3782 (2959) | casiouss |
» | Nov emulator za MacOS XOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3634 (3175) | Road Runner |