Forum » Operacijski sistemi » Windows 98/Me Internet problem VMware
Windows 98/Me Internet problem VMware
Sandi1987 ::
Windows 98 imam nameščen v VMware. Ko zaženem IE se odpre MSN Internet Access, kjer izbereš modem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sandi1987 ()
misek ::
Odvisno, kako imaš konfigurirano omrežje. Imaš za modemom router, ki ti dodeljuje IP naslove? Če ja, potem v VMware uporabi Bridged Network in bo Windows 98 imel svoj privatni IP naslov. Če pa imaš samo en IP naslov na računalniku, moraš uporabiti NAT. Morda b tole kaj pomagalo: http://www.vmweekly.com/articles/networ...
ender ::
Tisti Internet Connection Wizard lahko vedno takoj prekineš (to moraš narediti na prvi strani), in izbrat "Do not show Internet Connection Wizard in the future", potem se IE zažene normalno, in dela (če seveda dela mreža).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMware Player - DNS server zmešanOddelek: Programska oprema | 5330 (4899) | AndrejO |
» | Windows 8 wifi težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1186) | Paramedic |
» | Namestitev Microsoft Virtual PC v Windows 7 x64?Oddelek: Programska oprema | 1135 (956) | krneki0001 |
» | Ne dela mi internet v VMware (WinXP)Oddelek: Programska oprema | 1309 (1125) | Fizikalko |
» | Internet Connection Sharing naeknrat za VMware virtual ethernet in fizicni ethernet kOddelek: Pomoč in nasveti | 1252 (1163) | Yeznick |