» »

isce se rpg

isce se rpg

jamiroq ::

pozna kdo kaksen dober (novejsi) rpg vreden nakupa? trenutno se odlocam med witcherjem in two worlds, vendar mi na prvi pogled nobena od njiju ne zgleda kaj posebnega. demotov sicer se nisem preizkusil.
glavni kriterij je obseznost - vec kot je za raziskovati boljse je :).
mmorpgji me naceloma ne zanimajo (se guild wars: factions in nightfall ne morem koncati, ker so normalni soigralci redkejsi kot igle v senu :P).

Tr0n ::

Definitivno The Witcher. Najboljsi RPG prejsnega leta.

Lahko tudi Fallout 3, ki je FPS/RPG mesanica.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

tnx. kaksen je pa replay value? oz. se da po koncu main questa se igrati dalje (ala oblivion) ali je pac konec?

fallout 3 pa sem preigral po dolgem in pocez :).

Mavrik ::

The Witcher ni odprt špil. Ko je konec, je konec, prav tako ko prehajaš med poglavji prav tako se dogaja da ne moreš iti več nazaj. Je pa bolj klasičen RPG in v bistvu eden boljših RPGjev v zadnjem času.

Drugače pa je Two Worlds precej bližje Oblivionu, samo je nasplošno precej hroščat in (za mene) dolgočasen špil.
The truth is rarely pure and never simple.

evo, sem sprobal demo obeh iger in moram reci, da se mi witcher kar dopade. combat je imho malce nenavaden, ampak se navadis :). two worlds pa me ni ravno pritegnila... sicer zgleda lepo, vendar mi deluje precej leseno vse skupaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Top singleplayer.

Oddelek: Igre
456827 (3705) TheBlueOne
»

Baldurs Gate (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17533713 (24403) opeter
»