Forum » Pomoč in nasveti » SanDisk CRUZER Contour 16GB in spajanje 2 particij na njem
SanDisk CRUZER Contour 16GB in spajanje 2 particij na njem
Brez Gesla ::
Pozdravljeni!
Vceraj sem dobil v roke SanDisk CRUZER Contour 16GB USB kljucek, vendar me izredno moti ker je na samem kljucku ze software, poleg tega pa ima kljucek 2 particije. Zanima me kako naj spojim te dve particije ki sta na kljucku, tako da bo samo ena?
Disk 1 na spodnji sliki ima zraven se 374 Unallocated particijo, rad pa bi da se spoji z tisto vecjo FAT32 particijo. Drugace pa zadeva zgleda takole:
Vceraj sem dobil v roke SanDisk CRUZER Contour 16GB USB kljucek, vendar me izredno moti ker je na samem kljucku ze software, poleg tega pa ima kljucek 2 particije. Zanima me kako naj spojim te dve particije ki sta na kljucku, tako da bo samo ena?
Disk 1 na spodnji sliki ima zraven se 374 Unallocated particijo, rad pa bi da se spoji z tisto vecjo FAT32 particijo. Drugace pa zadeva zgleda takole:
- spremenil: Brez Gesla ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik med inštalacijo ne zazna ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 5601 (4625) | solatko |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12288 (10815) | solatko |
» | popravilo USB ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 7236 (5069) | JanezC |
» | Kako že obstoječo particijo razdeliti na 2 brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 6831 (6500) | Icematxyz |
» | Formatiranje usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 15342 (15342) | tomaz- |