Forum » Programska oprema » Formatiranje diska po želji
Formatiranje diska po želji
a-aljo ::
obstaja kakšen program ki bi oznčil kaj želiš formatirati in ti on tiso pozabi, če je prosim help
LP in hvala
LP in hvala
ja da označiš kaj zeliš izbrizas z računalnika ker mi kr tak ne gre zbrist pa sem mislo če obstaje kaki program ki bi na njem označo kaj mora formatirak z diska .....
mesoreznica ::
ja ali obstaja .....
Restart, ob restartu izberi safe mode in potem zbriši kar želiš.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
aha
no jaz mam dva windowsa na kompu in sicer enega na c disku tisege uporabljam in enega na d disku ki ga ne uporabljam in želim zbrisati windows iz d diska kako to narediti .... hvala lepa ..
no mi lahko nekdo pove kako to narediti please please ...
no jaz mam dva windowsa na kompu in sicer enega na c disku tisege uporabljam in enega na d disku ki ga ne uporabljam in želim zbrisati windows iz d diska kako to narediti .... hvala lepa ..
no mi lahko nekdo pove kako to narediti please please ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: a-aljo ()
bluefish ::
ja, to pa je formatiranje. Zakaj nisi tako napisal že na začetku?
Ena možna rešitev je tudi Start > run > diskmgmt.msc in desni klik na D in format.
Ena možna rešitev je tudi Start > run > diskmgmt.msc in desni klik na D in format.
potem pa pač tiste datoteke prekopiraj na drugo particijo/disk, formatiraj d in kopiraj nazaj.
Ej, zakaj kompliciraš. Zaženi tiste, ki so nameščeni na c, pobriši vse razen podatkov na d in to je to.
kak misliš to jaz mam na d disku instalirano visto in ne uporabljam ker je neka poizkusna verzija sedaj mam na c disku visto ultimate in želim iz d diske zbrisat visto in želim ohraniti duge vse detoteke razen windowsa kaj narediti
saj sem ti napisal. Zaženi tisto Visto, ki je nameščena na C:. Potem enostavno briši vse datoteke na D: (preko Computer oz. My Computer), ki jih ne rabiš in to je to. Nič kompliciranja.
ne morem več zagnati tiste vist ker je bila poskušna vezija pa mi je vse potekl .... pliss help
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska preko Moj računalnikOddelek: Strojna oprema | 1389 (1105) | joej970 |
» | Kako združiti particiji na različnih diskih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3087 (2784) | Zero001 |
» | Dual boot odstranitevOddelek: Operacijski sistemi | 966 (904) | lsk91 |
» | Program files iz C: na D:Oddelek: Programska oprema | 1423 (1146) | lei |
» | Noče do konca izbrisati igre (asterix&obelix)Oddelek: Operacijski sistemi | 1453 (1228) | RokDaKirba |