Forum » Loža » Fuzbal bo jadn!
Fuzbal bo jadn!
Tito ::
Mislil sem že da si bom letos z užitkom ugledal kako nogometno tekmo! A sem se pošteno oštel! Kablska bo blokirala prenose ! ZAKAJ, KAKO! KJE JE TLE DEMOKRACIJA!
Uh kako sem jezn na vse te kurbe! Če bi rajš ta dnar k so ga porabil za podkupljanje kablašov raj nabavl kakšnega poštenega komentatorja! Saj kretenčič in kukawca sta itaq bednika in nimata pojma o pojmu!
Buhh KAKO SEM JEZN! Grrr!!
Pišite, protestirajte, grozite kablašem, da se boste odjavli!
Uh kako sem jezn na vse te kurbe! Če bi rajš ta dnar k so ga porabil za podkupljanje kablašov raj nabavl kakšnega poštenega komentatorja! Saj kretenčič in kukawca sta itaq bednika in nimata pojma o pojmu!
Buhh KAKO SEM JEZN! Grrr!!
Pišite, protestirajte, grozite kablašem, da se boste odjavli!
- zaklenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
Temo sem zaklenil zaradi neprimernega izrazanja. Dajte poskusite drzati vsaj nek minimalen nivo pri pisanju postov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska verzija Microsoft sidewinder keyboard ??Oddelek: Kaj kupiti | 662 (524) | 69charger |
» | Nov komp ... , Napajalnik? ... kaj pa windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 808 (659) | Oddin |
» | To ni normalno-Vulcano 7+ hladi manj kot 6 brez plusaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 900 (720) | Dj-Prah |
» | Pretvarjanje povezave v linkOddelek: Izdelava spletišč | 1995 (1773) | darh |
» | novi siolov portalOddelek: Omrežja in internet | 1618 (1359) | ahac |