Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri nalaganju windows xp
Problem pri nalaganju windows xp
hacent ::
Pozdravljeni.
Na računalnik bi rad naložil windows xp. Prej so bili naloženi win 98. Vse poteka v redu do tam, ko je treba pritisniti tipko F8 - da se strinjaš z pogoji... ,nato pa se mi računalnik avtomatsko resetira, včasih že prej. Prosim za kakšen nasvet.
Osnovna plošča je P4BGL-VM
Procesor P4 1800 mhz
Disk je Maxtor 40gb
Na računalnik bi rad naložil windows xp. Prej so bili naloženi win 98. Vse poteka v redu do tam, ko je treba pritisniti tipko F8 - da se strinjaš z pogoji... ,nato pa se mi računalnik avtomatsko resetira, včasih že prej. Prosim za kakšen nasvet.
Osnovna plošča je P4BGL-VM
Procesor P4 1800 mhz
Disk je Maxtor 40gb
Ciklamen ::
flashat bo ga treba..
idi na stran svoje mame plate pa potegni dol flash bios stvar pa najnovejše gonilnike, pa bi moralo bit vredu
idi na stran svoje mame plate pa potegni dol flash bios stvar pa najnovejše gonilnike, pa bi moralo bit vredu
sandi125 ::
Kako se pa to naredi?
Na uradni strani od proizvajalca matične plošče downloadaj driver za BIOS in ga inštaliraj v Windowsih. A nisi mogoče že brisal Win98 ?
sandi125 ::
http://support.asus.com/download/downlo...
pojdi na to stran pa tam zgoraj levo vtipkaj model tvoje plate pa spodaj izberi BIOS.
pojdi na to stran pa tam zgoraj levo vtipkaj model tvoje plate pa spodaj izberi BIOS.
vaiserious ::
Resetiraj bios (vzami baterijo na matični ven, mogoče še moreš kaki jumper prestavit). Nekaj podobnega se je dogajalo kolegici, ko sem ji XP-je na novo gor deval. Nesla ga je na servis in ji je menjal matično, ker je nekaj blo hin.
hacent ::
Bios sem že resetiral. Win98 sem tudi zbrisal, disk sem dal v prug PC in naložil WinXP, ko pa sem disk dal nazaj v računalnik, pa spet ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1352) | Mirč |
» | neuspel flash bios-aOddelek: Strojna oprema | 1536 (1224) | Matevžk |
» | Intel Celeron II, 633 MHzOddelek: Pomoč in nasveti | 2373 (2114) | Spajky |
» | formatiranje in ponovna postavitev OS win98Oddelek: Operacijski sistemi | 1247 (1133) | ql000 |
» | Nov računalnik in WIN98SEOddelek: Pomoč in nasveti | 1991 (1635) | Azrael |