Forum » Operacijski sistemi » Registracija windows XP
Registracija windows XP
racunalnicar ::
Lep pozdrav.
Jaz sem na računalnik naložil windows xp, sedaj pa bi ga rad registriral, ker imam le še 2 dni do konca.
Imam geslo, ki ga moram vnesti, vendar me hecajo črke.
Vnesti moram neke črke in številke, vendar mi črka N ne prime. Noče mi je vnesti. Tako tudi nekaj drugih črk. Kaj naj naredim, da bom lahko vnesel tudi črko N. Probal sem tudi z drugo tipkovnico, pa nič. Ko pa pišemv wordu, mi črka N dela.
Že v naprej hvala za odgovor. LP
Jaz sem na računalnik naložil windows xp, sedaj pa bi ga rad registriral, ker imam le še 2 dni do konca.
Imam geslo, ki ga moram vnesti, vendar me hecajo črke.
Vnesti moram neke črke in številke, vendar mi črka N ne prime. Noče mi je vnesti. Tako tudi nekaj drugih črk. Kaj naj naredim, da bom lahko vnesel tudi črko N. Probal sem tudi z drugo tipkovnico, pa nič. Ko pa pišemv wordu, mi črka N dela.
Že v naprej hvala za odgovor. LP
Azrael ::
Simple, ali geslo ni pravo ali nekaj narobe v Windows. Vendar, če sklepam na registracijske kode Win9x, tudi tam nekaterih črk ni, tako, da dam več možnosti, da geslo ni pravo.
Pokliči na MS Slovenija.
Pokliči na MS Slovenija.
Nekoč je bil Slo-tech.
Mare2 ::
Črko N napiši v Wordiu in jo kopiraj CTRL+C potem greš, tja, kamor moraš vpisati ter CTRL.+V.
Sicer pa, če imaš registrirane XP itak lahko pokličeš Microsoft.
Mene so, ko sem jih poklical, popolnoma popisali. Edino številke čevljev mi ni bilo potrebno povedati. :)
Sicer pa, če imaš registrirane XP itak lahko pokličeš Microsoft.
Mene so, ko sem jih poklical, popolnoma popisali. Edino številke čevljev mi ni bilo potrebno povedati. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
Duhec ::
Koda na nalepki je zlo mejhna in po vsej verjetnosti je lahko tudi črka H namesto N.
Drugače pa celotno kodo prepiši v Notepad in jo po delih copy/pejstaj v okenca za aktivacijo.
Drugače pa celotno kodo prepiši v Notepad in jo po delih copy/pejstaj v okenca za aktivacijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajska blokirala cel kup besed (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 17120 (14088) | [D]emon |
» | Vdor v gmail nujno prosim pomočOddelek: Omrežja in internet | 10451 (7903) | Phantomeye |
» | matematika, črka nOddelek: Šola | 2172 (1780) | Moivre |
» | Nemorem rešit ene naloge z c++ (sem začetnik) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10363 (6101) | technolog |
» | javascript nerazumljivoOddelek: Programiranje | 1402 (1259) | netanyahu |