Forum » Omrežja in internet » geslo za wireless
geslo za wireless
aaads ::
Lep pozdrav, prosim če mi kdo pove kako nastavim geslo za brezžično povezavo, internet imam prek amisa (na stacionarnem računalniku prek routerja pa pol naprej wireless do dveh laptopov. Zdaj pa bi rad zavaroval te povezave, da ne bo mogel kdo drug (recimo iz vasi, ki ima tudi ruter) preko mene dostopati na internet. Ne vem če sem jasno napisal, če kdo ne zastopi naj pove. Hvala
R-S-LoVe ::
Wireless setup na modemu.
Pri Amisu si dobil poleg kratka navodilca o modemu, kjer ti bo tudi kaj napisalo.
Če pa ne bo pa napiši kter modem imaš.
Pri Amisu si dobil poleg kratka navodilca o modemu, kjer ti bo tudi kaj napisalo.
Če pa ne bo pa napiši kter modem imaš.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
aaads ::
Modem je od ISKRATEL, model : Callisto821+ . Kateri Wireless setup na modemu misliš to, kako se pride do tega. Jaz vem edino za ruter nastavitve (Tomato). Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52102 (23852) | simone |
» | AMIS Ruckus Wireless MediaFlexOddelek: Omrežja in internet | 14105 (7490) | galex4 |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23267 (22183) | MTB |
» | iskratel geslo routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11338 (10828) | hozyan23 |
» | pomoc pri instalaciji wireless routerja BUffalo WHR HP G54Oddelek: Omrežja in internet | 3776 (3204) | N-E-O |