Forum » Zvok in slika » voodoo2 in overlay
voodoo2 in overlay
ZanzeK_001 ::
Moj frend ima eno 1mb kartico za 2D in pa Voodooja2. Filmov v DivXu, al pa bilokerih ne more gledat, k je framerate tam nek 3 sličice na sekundo. Kokr vem je neka fora pr tem overlayu. K jst pr seb lahk u Media Playerju zbiram YUV, RGB pa to sranje. In zdej me zanima če postoji kakšen "registry mod" k bi mi pač omogočo gledanje filmov (z overlayom) na voodooju?
Senitel ::
Voodoo 2 je izključno 3D kartica in nima nič pri 2D grafiki in predvajanju filmov. Za filme se še zmeraj uporablja obična 2D kartica, ki pa očitno ni kos tej nalogi.
Sumo ::
Hm men se pa zdi da je nekoc obstajal en program s kerim si lahko video gledal preko voodooja. Samo se zal ne spomnem imena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje kupiti kabel za voodoo1 grafično kartico?Oddelek: Kaj kupiti | 1261 (1073) | Dr_M |
» | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5560 (4630) | mtosev |
» | Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjihOddelek: Zvok in slika | 1241 (1074) | Senitel |
» | Voodoo Banshee-ka je toOddelek: Strojna oprema | 930 (747) | leonius |
⊘ | 3dfx: vzponi in padci podjetja!Oddelek: Strojna oprema | 2049 (1677) | Sergio |