Forum » Pomoč in nasveti » Svet knjige
Svet knjige
BmN ::
Vsi so me svarili, naj se ne včlanim, ker gnjavijo in se jih je težko znebit...ampak sem bil takrat prepameten in nisem poslušal.
Vglavnem je zdaj od tega že nekaj let minilo in sedaj je pa res napočil čas da se ločim od njih.
Zanima me kaj je najboljši način za to, kako se naj izčlanim, baje da lahko to uredim samo decembra (?)
Ima kdo kaj več znanja o tem, iskal sem na njihovi strani in nič našel...
Hvala za pomoč
Vglavnem je zdaj od tega že nekaj let minilo in sedaj je pa res napočil čas da se ločim od njih.
Zanima me kaj je najboljši način za to, kako se naj izčlanim, baje da lahko to uredim samo decembra (?)
Ima kdo kaj več znanja o tem, iskal sem na njihovi strani in nič našel...
Hvala za pomoč
bluefish ::
Če se ne motim jim je dobro pisati vsaj eno četrtletje pred prekinitvijo članstva. Se tudi sam bližam podobni zadevi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
BmN ::
ja sigurno je treba izpolnit vse obveze do njih. Saj sem kupil nekaj zelo dobrih knjig, ampak gospodarska kriza zahteva preudarno ravnanje z denarjem XD
Gandalfar ::
Ah .. sej jim pise na spletni strani:
6. Kako dolgo traja moje članstvo v Svetu knjige?
V Svet knjige ste se vpisali za dve leti. Članstvo se avtomatično podaljša vsakokrat za eno leto, če ga kadar koli, najmanj pa tri mesece pred iztekom, ne odpoveste pisno na naslov Svet knjige, Slovenska 29, Ljubljana. Izpis lahko oddate tudi v najbližjem klubskem centru, ali ga pošljete po elektronski pošti na naslov svet-knjige@mkz-lj.si. Na vaš naslov boste prejeli odgovor s točnim datumom kdaj bo prenehalo vaše članstvo.
http://www.svetknjige.si/emag.aspx?doci...
6. Kako dolgo traja moje članstvo v Svetu knjige?
V Svet knjige ste se vpisali za dve leti. Članstvo se avtomatično podaljša vsakokrat za eno leto, če ga kadar koli, najmanj pa tri mesece pred iztekom, ne odpoveste pisno na naslov Svet knjige, Slovenska 29, Ljubljana. Izpis lahko oddate tudi v najbližjem klubskem centru, ali ga pošljete po elektronski pošti na naslov svet-knjige@mkz-lj.si. Na vaš naslov boste prejeli odgovor s točnim datumom kdaj bo prenehalo vaše članstvo.
http://www.svetknjige.si/emag.aspx?doci...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svet knjigeOddelek: Loža | 14378 (1663) | Phantomeye |
» | nakup na obrokeOddelek: Kaj kupiti | 1312 (1026) | Alfonzo |
» | Kako privabiti nove člane v forumOddelek: Izdelava spletišč | 2323 (1597) | jamsek19 |
» | Anketa razkrila, da slovenska podjetja ne podpirajo direktive o programskih patentihOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 4071 (3201) | iration |