» »

Vezje polnilca

Vezje polnilca

jonynho ::

Pozdravljeni!

Imam slušalko od Siemens Gigaset S1 in bi rabo neko preprosto vezje za polnilec....
slušalko sem nekje dobil pa sem ga poskuso povezat z domačim telefonom in deluje tako da bi še rabo samo neki polnilec da bi vse skup napajal...

Kdorkoli?

LP

Azrael ::

Rabiš originalni podstavek z vgrajenim polnilcem, saj sta konektorja precej samosvoja.

Ali kupi polnilec za AA/AAA Ni-Mh akumulatorje in 2 para ustreznih akumulatorjev.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

Pa ja ali jas bi naredil domači podstavek z domačim polnilcem polnilcem na katerega bi večino časa bila slušalka priključena....razumeš ali?

Azrael ::

Prvo, v podstavku je slušalka samo takrat, ko so akumulatorji prazni in jih je treba polniti. Stalno samo v primeru, če raje menjaš akumulatorje na nekaj mesecev, ko jih s stalnim polnjenjem dokončno uničiš.

Polnilec rabiš 1x na 10 dni za 8 ur, vsaj pri meni je tako, ostal čas nabira prah. Ampak to ni point.

Imam eno slušalko brez polnilca, (oblika podstavkov so za vsak tip Siemens Gigaset slušalk drugačna), nakup novega ali rabljenega podstavka, je bil nesmiseln, ko je bila cena slušalke 1€.

Samogradnja ravnotako.

Zato sem postopal tako, kot sem rekel: 2 kompleta akumulatorjev, ko je tisti v slušalki prazen, gre v polnilec, drugi, ki je poln, pa v slušalko. Bolj enostavno ne gre. Brez slušalke si tiste pol minute, kar je zanemarljiuvo. Če ima slušalka AA obliko akumulatorjev, jih s kakšnimi 2200mAh itak menjaš komaj 2 x mesečno.
Nekoč je bil Slo-tech.

NO JA MAŠ PRAV....
potem pa naredim tako

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnilec za PMR walkie-talkie

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
161337 (1081) ToniT
»

Zaka pri PM proizvajalci pametnih telefonov podemzionirajo baterije?!?

294142 (3238) cegu
»

IP telefonija in ISDN

Oddelek: Omrežja in internet
82822 (2554) shock
»

Polnjenje NOKIA telefonov in dodatkov ... KAksen polnilec

81817 (1681) Boeing

Več podobnih tem