Forum » Izdelava spletišč » javascript print na submit
javascript print na submit
tec ::
Imam formo, ki se izpolni in sprinta. Poleg tega se vrednosti še zapišejo v bazo. Trenutno imam tako, da sem na submit gumb obesil windw.print();.
Problem je, ker imam zraven še preverjanje vnosov, ki vrže pojavno okno, če vnos ni popoln. To pa se pojavi šele takrat, ko zapreš okno za natisnit oz. natisneš obrazec. Jaz bi pa rad, da se print ne sproži, če vnosi niso popolni.
Torej, prvo se odpre okno za print, ko ga zapreš pa šele vidiš opozorilo, da nisi izpolnil vseh polji.
hvala
Problem je, ker imam zraven še preverjanje vnosov, ki vrže pojavno okno, če vnos ni popoln. To pa se pojavi šele takrat, ko zapreš okno za natisnit oz. natisneš obrazec. Jaz bi pa rad, da se print ne sproži, če vnosi niso popolni.
Torej, prvo se odpre okno za print, ko ga zapreš pa šele vidiš opozorilo, da nisi izpolnil vseh polji.
hvala
Ziga Dolhar ::
... ukaz za "print()" vržeš na konec funkcije, ki [uspešno] opravi preverjanje?
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (1359) | HotBurek |
» | [Diagrami poteka, algoritmi] rabim pomoč!Oddelek: Programiranje | 940 (790) | jizzer |
» | print screenOddelek: Pomoč in nasveti | 6271 (6139) | marko88 |
» | Excel 2003 - OzadjeOddelek: Programska oprema | 1968 (1862) | samomas |
» | Firewire HD v linuxuOddelek: Strojna oprema | 677 (635) | Pithlit |