» »

AMD Phenom II Uporabne informacije, izkušnje, testi, navijanje, plošče .....

AMD Phenom II Uporabne informacije, izkušnje, testi, navijanje, plošče .....

««
62 / 102
»»

gruntfürmich ::

Toliko o tem kako je Phenom 2 boljši od i7 sistema, če vložiš prihranjeni denar v boljše grafične kartice!

3.2ghz Phenom 2 sistem z CF 4890 je nekako izenačen z 920 in CF 4870, če pa zadevo naviješ pa Phenom popuši po celi črti, čeprav ima 400mhz več, ter boljše grafe.

Več slik v testu: http://www.tomshardware.com/reviews/phe...

In to je i7 šele na 3.3ghz, predstavljajte si ga na 4.3ghz>:D

Končen zakluček: izje z slabšimi grafami boljši od P2 sistema z boljšimi grafami. In zmagovalec je: i7 vodi v P/P, vodi v preformance, vodi v OC-ju, vodi v porabi,...

Just my 50 cents. Zdaj pa počakmo x45 ki bo spluval toms hardware, potegnil iz riti neke kmečke linke kjer P2 celo zmaga v enemu testu pa imamo že nek konkreten flamewar:D

zanimivo, zanimivo...
v njihovem (TH) zaključku pa pridejo do popolnoma drugačnih ugotovitev...:O
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

Aja, pa se eno opozorilo. M-XXXX je dal link od slike, kjer je najvecja razlika v prid i7. Pri ostalih igrah je razlika minimalna, oz ponekod je Phenom 2 hitrejsi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Valvoline ::

Časi prevlade c2d in c2q v gamingu so mimo.Takrat je razlika bila tudi do 2x več fps v prid intelu. Za špile je ph2 x3 daleč najboljši nakup.

Mitja358 ::

Če realno gledaš ne more biti taka razlika. Najbolj je igra odvisna od grafične. Pri multi GPU-ju ima tudi procesor pomembno vlogo ampak ne za 30 fps-jev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

Valvoline ::

Če realno gledaš ne more biti taka razlika. Najbolj je igra odvisna od grafične. Pri multi GPU-ju ima tudi procesor pomembno vlogo ampak ne za 30 fps-jev.

Ne trosi neumnosti.
Stari x2 5000 npr še 20fps ne bo vidu pr zgornjih nastavitvah z 2x4870.

kikibeck ::

hmmm... jz neznam več angleško
This is where the AMD option makes the most sense: not by going toe-to-toe against the Core i7 at higher prices, but by offering similar gaming utility at a much lower cost. This is also where AMD pulls a rabbit out of its hat, by serving up an alternative for budget gamers who want to build a cost-effective gaming rig. (a ne piše tuki o P/P)

White&Nerdy ::

http://www.modreactor.com/english/Revie...

Hmmm.:D
Mal drgače kot TH..

In zdaj boste rekli kako šitij stran sem dal za review, da se to ne more primerjat. Am I right?

hmmm... jz neznam več angleško
This is where the AMD option makes the most sense: not by going toe-to-toe against the Core i7 at higher prices, but by offering similar gaming utility at a much lower cost. This is also where AMD pulls a rabbit out of its hat, by serving up an alternative for budget gamers who want to build a cost-effective gaming rig. (a ne piše tuki o P/P)

ne, ne znaš. :)) tu to piše:
In any case, I am more than happy to revise my previous conclusion and say that a Phenom II can make a fine gaming rig at the same price as a Core i7 system.

x45 ::

Toliko o tem kako je Phenom 2 boljši od i7 sistema, če vložiš prihranjeni denar v boljše grafične kartice!

3.2ghz Phenom 2 sistem z CF 4890 je nekako izenačen z 920 in CF 4870, če pa zadevo naviješ pa Phenom popuši po celi črti, čeprav ima 400mhz več, ter boljše grafe.

Končen zakluček: izje z slabšimi grafami boljši od P2 sistema z boljšimi grafami. In zmagovalec je: i7 vodi v P/P, vodi v preformance, vodi v OC-ju, vodi v porabi,...

Just my 50 cents. Zdaj pa počakmo x45 ki bo spluval toms hardware, potegnil iz riti neke kmečke linke kjer P2 celo zmaga v enemu testu pa imamo že nek konkreten flamewar:D

THG je intelov.... in je tud že pokazal kontra teste kjer je 720 BE pojedel core i7 920. Zgleda da je intel primaknil kuverto spet.

katastrofa tale intel in THG in M-xxxx .

http://www.modreactor.com/english/Revie...

Hmmm.:D
Mal drgače kot TH..

In zdaj boste rekli kako šitij stran sem dal za review, da se to ne more primerjat. Am I right?

+1

tole je do sedaj relno na vseh testih blo... ne pa nek thg ki izda totalno mučko....

mag3 ::

x45 sprijazni se da je i7 920 boljši od phenoma 955 tudi v igrah to dokazuje še ta stran http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mag3 ()

PrimozR ::

Pa mimogrde, Tom's Hardware je najbolj znana stran po naklonjenosti Intelu in nVidii, vsaj v časih P4 je bilo tako.

DJ MartiNi ::

Ma v tem testu se mi zdi, da je AMDjev sistem še vedno cenejši kot pa Intelov. Razlika v ceni med HD4870 in HD4890 niti ni tako velika. Plata je v Intelovem sistemu kar nekaj dražja. Poleg tega pa se bo AMDjev 955 pocenil.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 580 8GB
Ryzen 5 5600/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB SP XPOWER Zenith 3200/R9 270X 2GB
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300

ne se slepit take razlike med testi je ena velika manipulacija... in v vseh je do sedaj glavni intel in jegove "testne" strani.

Glihkar sem pogruntal, da si ko en Moon hoaxer. And i hate those.

TechStreme ::

Uporabljaš portal ki je pred leti na podoben način prikazoval premoč P4 Prescott proti AMD 64 ... Kdo je bil bolši pa vemo vsi a ne? Verjetno je zate tudi takrat bil P4 bolši?
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF

Mogoče, ampak takrat je bil alfa in omega fanboyjev mtosev :D

ModriN96 ::

Tale test je tut men mal smuljiv, pa čeprou sm na intel strani... Ne more bit tok razlike u frejmih.

sicer me pa boli k al je resničn al ne, važn da stvar dela ;)

Meizu ::

ne se slepit take razlike med testi je ena velika manipulacija... in v vseh je do sedaj glavni intel in jegove "testne" strani.

Last minute excuse? :)

Tale test je tut men mal smuljiv, pa čeprou sm na intel strani... Ne more bit tok razlike u frejmih.

sicer me pa boli k al je resničn al ne, važn da stvar dela ;)

To pravite vsi, svojih i7 pa nebi zamenjali za P4 (pa oboje dela:D)

Si lastim še P4 ;) in sicer P4 3,0ghz ;)

hehe, zamenjal pa ge nebi a ne?:D

Bi za fenoma 720 ;)

i7 ali P4.:D

P4 :P

lol.:))

Mogoče bo mal nesmiseln primer za tele teste frejmov, ampak vseen... Prej k sm meu jst še c2d X6800 na 3,7ghz in pa gtx280 grafo sem v 3dmark03 dobil rezultat če se prov spomnem okol 64000, zdj z i7 na 4,3ghz pa gtx285 pa dobim okol 67000 pik.

Bistvo je da ni velike razlike, tako da tut med amd-jem pa i7 ne more bit nikol tolk kot je na unem testu.

Ne trosi neumnosti.
Stari x2 5000 npr še 20fps ne bo vidu pr zgornjih nastavitvah z 2x4870.

Dobro, pustimo Athlone X2. Mi govorimo o PhII X4, ki so pri isti frekfenci v igrah za skoraj pol boljši.

M-XXXX ::

THG je intelov.... in je tud že pokazal kontra teste kjer je 720 BE pojedel core i7 920. Zgleda da je intel primaknil kuverto spet.

katastrofa tale intel in THG in M-xxxx .

Sem odebeljil nekatere zadeve:D

Mogoče bo mal nesmiseln primer za tele teste frejmov, ampak vseen... Prej k sm meu jst še c2d X6800 na 3,7ghz in pa gtx280 grafo sem v 3dmark03 dobil rezultat če se prov spomnem okol 64000, zdj z i7 na 4,3ghz pa gtx285 pa dobim okol 67000 pik.

Bistvo je da ni velike razlike, tako da tut med amd-jem pa i7 ne more bit nikol tolk kot je na unem testu.

03 je tak test ki je NAJMANJ odvisen od proca od vseh 3dmarkov. Probaj 01, 03, 05, 06, Vantage.

Phenom-II-TWKR-Black-Edition - dražba:

http://cgi.ebay.com/AMD-Phenom-II-TWKR-...

BALAST ::

Contents:
1 Black Case
1 AMD Phenom II TWKR Black Edition Processor
SRP $999

to bo šlo komi do 300€, sploh ker prodajalec nima še nobene reference in gre lahko za možen nateg.

trenutno je ugodn.. če pa nima referenc pa ne vem.... ne kupujem na e bayu...
ko sem limal je bil 260 $... kr gre nekam gor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: x45 ()

dzinks63 ::

To bi bilo nekaj za tiborra, on bi ga že znal iskoristiti pri -100°C.

hmmm, reference nima, vendar je tu paypal, ki ti vrne denar...

Gor na CPU-ju pa piše Not For Sale.:D

Dr_M ::

Se pravi, da ga morajo zastonj dat. Meni. :D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ali pa meni. :D

TOP ::

Ne X45 naj ga dajo si tukaj najbolj zasluži od useh pa naj proba,da ne bo potle buče prevračal.:D

955BE pri nas le še 190€ http://www.dinokomp.si/product_info.php...

:O stara novica (od učiri):)):D

:O stara novica (od učiri):)):D

Kje je link?

Dražba za twkr : 7000 usd !!

Dražba za twkr : 7000 usd !!

7100.:O

Firebat ::

Nekdo se je zagotovo zatipkal ali pošalil, ker ni vreden niti 200$, sploh ker pridejo čez par mesecev novi, še hitrejši in po normalni ceni.

Če pa gledam s strani propagande, je pa vredno četudi ga AMD sam kupi nazaj za tak velik znesek. Samo da se bo pisalo o njem in rekordnem navijanju, bolje od konkurence.

Da omenim kaj vse sem že zasledil na ebayu, je tale procesor skoraj nepomemben. Zmaga seveda prdec od Britney Spears, Jezusov toast, Mega naftni tanker, Elvisovo nastopajočo obleko in se nadaljuje. Vse je bilo uradno prodano po neverjetnih zneskih.

DJ MartiNi ::

Tole bo šlo za 30000$ ali več. Na koncu bo mesarsko klanje. Zadnje pol ure bodo padale glave. :D

To je noro.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 580 8GB
Ryzen 5 5600/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB SP XPOWER Zenith 3200/R9 270X 2GB
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300

Zorro ::

Očitno v svetu sploh ni ekonomske krize.

EDIT: Vidim, da bo znesek namenjen kot pomoč ostarelim... No, vsaj neka korist.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zorro ()

Res noro...7500, pa so še 4. dnevi. Mislim da bo kar krepko čez 30k.:D

Nekdo se je zagotovo zatipkal ali pošalil, ker ni vreden niti 200$, sploh ker pridejo čez par mesecev novi, še hitrejši in po normalni ceni.

Če pa gledam s strani propagande, je pa vredno četudi ga AMD sam kupi nazaj za tak velik znesek. Samo da se bo pisalo o njem in rekordnem navijanju, bolje od konkurence.

Da omenim kaj vse sem že zasledil na ebayu, je tale procesor skoraj nepomemben. Zmaga seveda prdec od Britney Spears, Jezusov toast, Mega naftni tanker, Elvisovo nastopajočo obleko in se nadaljuje. Vse je bilo uradno prodano po neverjetnih zneskih.

Seveda da je vreden več kot 200$, ker 965TWKR verjetno ne bo obstajal... Sicer pa se tile novi 965BE navijajo samo nekje 100MHz boljše od 955BE.
Sicer jaz bi dal 200$ kaj več kot original 955BE cena pa ne, ker nimam tekočega dušika da bi se mi ta denar sploh nekako "duševno" povrnil.

Test prve matične z AMD 785G čipsetom. Gigabyte's GA-MA785GPMT-UD2H

Test prve matične z AMD 785G čipsetom. Gigabyte's GA-MA785GPMT-UD2H

kar dobro... počkajmo še na kak boljši test od anada...

Hmmm, zdaj sem to komaj opazil:

To bi bilo nekaj za tiborra, on bi ga že znal iskoristiti pri -100°C.

Niti nebi (nebi šel čez 7GHz, verjetno nekaj čez 6GHz (ne vem točno..) - (sem 100%), ker ponavadi grejo nad 7GHz z tekočim helijom ki je kar močnejši od LN2 (pa tudi dražji!!:D)

EDIT: Če maš že TWKR bi si pač tudi splačalo vzet tekoči helij...

Zgodovina sprememb…

««
62 / 102
»»