Forum » Konzole » PSP dodatki - tipkovnica
PSP dodatki - tipkovnica
klemen135 ::
Zdravo!
Počasi spoznavam kako močna je PSP Slim mašina, zato bi si rad nabavil
tipkovnico za lažje delo na konzoli (ki bo kaj kmalu postala net-laptop ala eee pc)
Amazon ima nekaj tipkovnic, edino sranje je da trenutno ne namrevam poleg tipkovnice iz
USA naročiti ničesar, tako da se mi zdi škoda plačevati poštnino, najdi.si pa mi tudi
ne najde nobene pametne slovenske rešitve.
Upam, da imate vi kakšen predlog, torej kje kupiti PSP tipkovnico in po možnosti za neko
normalno ceno (USA 30€ - torej EU do 50€) po možnosti kompatibilno tudi z Nokio N95
Hvala za informacije!
C'ya
Klemen
Počasi spoznavam kako močna je PSP Slim mašina, zato bi si rad nabavil
tipkovnico za lažje delo na konzoli (ki bo kaj kmalu postala net-laptop ala eee pc)
Amazon ima nekaj tipkovnic, edino sranje je da trenutno ne namrevam poleg tipkovnice iz
USA naročiti ničesar, tako da se mi zdi škoda plačevati poštnino, najdi.si pa mi tudi
ne najde nobene pametne slovenske rešitve.
Upam, da imate vi kakšen predlog, torej kje kupiti PSP tipkovnico in po možnosti za neko
normalno ceno (USA 30€ - torej EU do 50€) po možnosti kompatibilno tudi z Nokio N95
Hvala za informacije!
C'ya
Klemen
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: Azrael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony PSP Predvajanje glasbe med igranjem igreOddelek: Konzole | 708 (633) | hojnikb |
» | PSP PortableOddelek: Konzole | 2308 (2193) | Berserker |
» | Sony PSPOddelek: Konzole | 2557 (2467) | Pesimist |
» | psp vs dsOddelek: Konzole | 1601 (1326) | Gr0unD Zer0 |
» | Ne morm se odločt oz . se ne mortaOddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1215) | Hux |