Forum » Pomoč in nasveti » prepoznavanje imena cd-ja
prepoznavanje imena cd-ja
Dusko ::
Imam naslednjo težavo zamenjal sem mesti cd rw-ja in dvd-ja
mislimmmesti secondary master in slave . in sedaj ko dam cd v bilokatrega od zgoraj naštetih se mi ono okno ,ki se odpre pri win xp ne odpre čeprav je v nastavitvah omogočeno ,da naj me vedno vpraša kaj želim nardit.In naslednja težava je v tem ,da mi ne izpisuje imena cd-ja.In zdaj me zanima kaj naj nardim ali naj foramtiram disk pa vse elpo od začetka ali se da to kje v regstru ali kje drugje nastavit. hvala za odgovore.
mislimmmesti secondary master in slave . in sedaj ko dam cd v bilokatrega od zgoraj naštetih se mi ono okno ,ki se odpre pri win xp ne odpre čeprav je v nastavitvah omogočeno ,da naj me vedno vpraša kaj želim nardit.In naslednja težava je v tem ,da mi ne izpisuje imena cd-ja.In zdaj me zanima kaj naj nardim ali naj foramtiram disk pa vse elpo od začetka ali se da to kje v regstru ali kje drugje nastavit. hvala za odgovore.
zigadr ::
Poizkusi v "Hardware Manager" odstraniti obe napravi in resetirati računalnik, da se ponovno namestita. Mogoče bo pomagalo. :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ukraden Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 4867 (3443) | boogie_xlr |
» | Ubuntu in Win7 Dual BootOddelek: Operacijski sistemi | 2196 (1831) | Icematxyz |
» | Blue Screen pri kopiranju s prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1014) | J_Rotten |
» | Virtual memory minimum too lowOddelek: Operacijski sistemi | 1396 (1289) | ycw_ |
» | Router in problemi!Oddelek: Strojna oprema | 1982 (1820) | majk2000 |