Forum » Pomoč in nasveti » Preoblikovanje dokumenta v Wordu
Preoblikovanje dokumenta v Wordu
ewiljan ::
Zdravo,
imam e-knjigo, ki jo odprem v wordu, po defaultu so strani v ležečem formatu, na levi je en stolpec besedila, na desni drug, stran je oštevilčena.
Kaj, če želim, da bi vsak ta stolpec prišel na svojo stran, ki bi jih potem vsako posebej oštevilčil.
Kako to naredim, če spremenim stran v portret, ne gre, mi Word teži zaradi zamikov in robov, pa če jih cel dan spreminjam....
Kakšna ideja?
Hvala
imam e-knjigo, ki jo odprem v wordu, po defaultu so strani v ležečem formatu, na levi je en stolpec besedila, na desni drug, stran je oštevilčena.
Kaj, če želim, da bi vsak ta stolpec prišel na svojo stran, ki bi jih potem vsako posebej oštevilčil.
Kako to naredim, če spremenim stran v portret, ne gre, mi Word teži zaradi zamikov in robov, pa če jih cel dan spreminjam....
Kakšna ideja?
Hvala
six feet ain't so far down
tempoFlow ::
Najboljše je najprej odstraniti stolpce. Označiš celotno zadevo in potem klikneš ikono za stolpce (dva stolpca črtic levo in desno) in izbereš en stolpec. Potem pa lahko poljubno rotiraš stran in nastavljaš robove.
ewiljan ::
Uf, ne morm verjet, da je blo tko simpl.
Hvala ti ful, si mi prihranil kar nekaj časa!!!
Lep dan
Hvala ti ful, si mi prihranil kar nekaj časa!!!
Lep dan
six feet ain't so far down
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ACCESS] PomočOddelek: Programiranje | 1705 (1502) | Stewie |
» | [Java]: replace - slovar v txtOddelek: Programiranje | 1708 (1566) | Spura |
» | WordOddelek: Pomoč in nasveti | 2350 (1564) | Ramon dekers |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Obvestila | 37562 (29871) | Pyr0Beast |
» | Kako v Excelu ločiti podatke v samostojne stolpce?Oddelek: Programiranje | 4350 (3696) | k4vz0024 |