Forum » Strojna oprema » Zvočna Gonilniki
Zvočna Gonilniki
Maverick33 ::
Pozdrav nedolgo nazaj sem spraševal o problemu, ki sem ga razrešil več v temi -> Problem1
Sedaj pa me zanima vzel sem ven zvočno in bi rad uporabljal to, ki je na matični imam pa natanko tole ploščo: MSI KT6 Delta-FISR (MS-6590 v2.0)
Snel sem gonilnike s te strani pa nič ne pomaga nevem inštaliral sem najnovejše via, sata ... in nevem kje bi se jih še dalo dobiti mi pa tudi napiše, ko kliknem pod pripomočki nastavitve glasnosti, da tega sploh nimam notri in, da nej dodam pod dodaj tiskalnike ... Kje bi dobil gonilnike?
Sedaj pa me zanima vzel sem ven zvočno in bi rad uporabljal to, ki je na matični imam pa natanko tole ploščo: MSI KT6 Delta-FISR (MS-6590 v2.0)
Snel sem gonilnike s te strani pa nič ne pomaga nevem inštaliral sem najnovejše via, sata ... in nevem kje bi se jih še dalo dobiti mi pa tudi napiše, ko kliknem pod pripomočki nastavitve glasnosti, da tega sploh nimam notri in, da nej dodam pod dodaj tiskalnike ... Kje bi dobil gonilnike?
- spremenil: Maverick33 ()
Maverick33 ::
SE OPRAVIČUJEM lahko zbrišete sem najdu ...
Bom drugič bolj se pozanimu preden odpiram karkoli.
Bom drugič bolj se pozanimu preden odpiram karkoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj je narobe- občasni black screen-->SPET!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6127 (4551) | Rainbow Dash |
» | LAN povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1654 (1526) | 5er--> |
» | Intel Core I3 - Kako disablati grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 3692 (3494) | zile |
» | Povezava računalnika in mobitela za uporabo internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2435) | Kleemen |
» | Crashanje programovOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (766) | kratos |