Forum » Pomoč in nasveti » Cod2 na hp530 ne dela dx napaka
Cod2 na hp530 ne dela dx napaka
;-) ::
Izbeglica ::
Sedaj če imaš model GMA 950 si lahko pomagaš s tem člankom: http://www.driverheaven.net/other-video...
Meni so s tem driverjem delovale sledeče igre: COD(sp, mp), COD2 (sp), HL2, ep1, ep2, vsi AoE, Operation Flashpoint.
LP
Meni so s tem driverjem delovale sledeče igre: COD(sp, mp), COD2 (sp), HL2, ep1, ep2, vsi AoE, Operation Flashpoint.
LP
Izbeglica ::
Poskusi vseeno inštalirati tisti driver, ki ga dobiš na zgornjem linku, morda bo zadeva celo delovala, ker je spisan za 32bit Visto.
Drugače pa poskusi pogooglati kaj v stilu "gma 950 game driver fix for win xp", ker dejstvo je, da je grafična sposobna opraviti z vsemi zgoraj naštetimi igrami, samo so driverji tako v pizdi, da nič ne deluje.
Meni jo je sicer uspelo usposobiti po treh dneh kopanja po googlu, potem pa sem našel zgornji link.
Drugače pa poskusi pogooglati kaj v stilu "gma 950 game driver fix for win xp", ker dejstvo je, da je grafična sposobna opraviti z vsemi zgoraj naštetimi igrami, samo so driverji tako v pizdi, da nič ne deluje.
Meni jo je sicer uspelo usposobiti po treh dneh kopanja po googlu, potem pa sem našel zgornji link.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | word, napaka pri kazaluOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (963) | Ramon dekers |
» | Kontaktni ObrazecOddelek: Izdelava spletišč | 2317 (1686) | c3p0 |
» | MYSQL ERROROddelek: Pomoč in nasveti | 877 (746) | Maverick33 |
» | Pregrevanje?Oddelek: Strojna oprema | 960 (760) | ModriN96 |
» | pomoč pri problemu z igro video driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1239) | Razy |