Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik
Tiskalnik
superb_ ::
Hej!
Imam nov tiskalnik HP Photosmart C5380 All-in-one in imam dve težavi:
1. Ali je možno nastaviti tiskalnik tako, da mi ga ni treba vklapljati, če želim kaj natisniti? Namreč do sedaj sem imel tiskalnik HP Deskjet 710C, pri katerem sem lahko npr. v MS Word-u samo kliknil na ikono ''natisni'' ter s tem samodejno prižgal tiskalnik, ki mi je nato natisnil besedilo...sedaj tega ne morem izvesti!
2. Vedno, ko prižgem tiskalnik, se mi pojavi opozorilo, da se jezik mojega tiskalnika ne ujema z računalnikom, kar je že rahlo moteče. Kaj naj naredim? Poskusil sem že z nastavitvami jezika pa nič ne pomagalo!
Kakršenkoli nasvet bi bil zaželjen.
LP
Imam nov tiskalnik HP Photosmart C5380 All-in-one in imam dve težavi:
1. Ali je možno nastaviti tiskalnik tako, da mi ga ni treba vklapljati, če želim kaj natisniti? Namreč do sedaj sem imel tiskalnik HP Deskjet 710C, pri katerem sem lahko npr. v MS Word-u samo kliknil na ikono ''natisni'' ter s tem samodejno prižgal tiskalnik, ki mi je nato natisnil besedilo...sedaj tega ne morem izvesti!
2. Vedno, ko prižgem tiskalnik, se mi pojavi opozorilo, da se jezik mojega tiskalnika ne ujema z računalnikom, kar je že rahlo moteče. Kaj naj naredim? Poskusil sem že z nastavitvami jezika pa nič ne pomagalo!
Kakršenkoli nasvet bi bil zaželjen.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 1662 (1043) | ngc2392 |
» | Tiskalnik - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1605) | BivšiUser2 |
» | Tiskalnika ne zaznaOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1257) | Riff |
» | Barvni tiskalnik za pisarnoOddelek: Kaj kupiti | 2983 (2748) | mitja73 |
» | tiskalnik HP PSC1510Oddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1564) | Han |