Forum » Strojna oprema » Playstation 3 - kje je najcenejši ?
Playstation 3 - kje je najcenejši ?
Brane2 ::
Malo sem brskal okrog za to konzolo in kot vidim, cene v EU niso toliko nižje kot pri nas.
Koneckoncev tudi v USA ne, če upoštevaš DDV in poštnino.
Newegg sicer ima 80GB model za samo $300, a podrobnejši pogled pokaže, da gre za odprto robo, ki so jo dobili nazaj, z zelo kratkim rokom za vrnitev in brez garancije.
Se sploh splača iskati okrog za posebno ugodno ceno za to zadevo ?
Nekaj je bilo govora, o tem, da Sony ni spustil cene za konzolo in da ga sedaj XBox tepe v prodajnih številkah, da pa bi cene znale pasti nekje marca.
Je to realno pričakovanje ?
Mene stvar zanima za potrebe simulacije, ne kot novoletno darilo, tako da tega ne rabim ravno sedaj ( pravzaprav sploh ne rabim, gre bolj za radovednost.).
Iz tega razloga mi niti ni pomembna toliko velikost diska ali število priloženih iger- zaradi mene je stvar lahko povsem brez SW...
Koneckoncev tudi v USA ne, če upoštevaš DDV in poštnino.
Newegg sicer ima 80GB model za samo $300, a podrobnejši pogled pokaže, da gre za odprto robo, ki so jo dobili nazaj, z zelo kratkim rokom za vrnitev in brez garancije.
Se sploh splača iskati okrog za posebno ugodno ceno za to zadevo ?
Nekaj je bilo govora, o tem, da Sony ni spustil cene za konzolo in da ga sedaj XBox tepe v prodajnih številkah, da pa bi cene znale pasti nekje marca.
Je to realno pričakovanje ?
Mene stvar zanima za potrebe simulacije, ne kot novoletno darilo, tako da tega ne rabim ravno sedaj ( pravzaprav sploh ne rabim, gre bolj za radovednost.).
Iz tega razloga mi niti ni pomembna toliko velikost diska ali število priloženih iger- zaradi mene je stvar lahko povsem brez SW...
On the journey of life, I chose the psycho path.
- spremenil: Brane2 ()
Tr0n ::
Vsepovsod so bolj ali manj iste cene. Edino ce so kje kaksne posebne ponudbe.
Sony nima namena spustit cene za prihajajoce praznike.
Sony nima namena spustit cene za prihajajoce praznike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS4, Xbox 720 obe brez možnosti preprodaje ali najema iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 29307 (23411) | bojsi |
» | Nvidia predstavila prvega keplerja: GTX 680Oddelek: Novice / Grafične kartice | 15357 (12464) | Isotropic |
» | PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 13533 (9395) | Jst |
» | Toshiba namenoma ukinila HD-DVD?Oddelek: Novice / Igre | 4798 (3185) | Gjurisic |