Forum » Pomoč in nasveti » gigabyte 945P S3 high definition audio bus problem
gigabyte 945P S3 high definition audio bus problem
pozitron ::
Imam problem po formatu računalnika, z realtek audio driverji.
Kot že omenjeno je plata 945p s3, inštaliral sem xp sp2 (slo interface) nato sp3. Vse štima, razen po inštalaciji realtek audio driverjev (najnovejši z gigabyte strani), javlja: an error occurred during... in v device managerju so vprašaji pod sound/high definition audio bus. Zvok dela normalno. Probal sem dat nazaj xp sp2, še enkrat inštalirat driverje in tudi posebaj microsoft UAA bus in tudi druge verzije driverjev (z cd-ja od matične) in še vedno javlja napako "pri inštalaciji strojne opreme, je prišlo..." pri vsakem resetu.
Nevem kaj naj še probam?
Edina stvar, ki je še, grafična je hd 2400pro. Ima mogoče to kakšno vezo, ker ima tudi grafična, zvočno? Je treba kaj izklopt ali pa inštalirat driver za zvok?
Če ima kdo kakšen predlog bi bil zelo vesel.
Kot že omenjeno je plata 945p s3, inštaliral sem xp sp2 (slo interface) nato sp3. Vse štima, razen po inštalaciji realtek audio driverjev (najnovejši z gigabyte strani), javlja: an error occurred during... in v device managerju so vprašaji pod sound/high definition audio bus. Zvok dela normalno. Probal sem dat nazaj xp sp2, še enkrat inštalirat driverje in tudi posebaj microsoft UAA bus in tudi druge verzije driverjev (z cd-ja od matične) in še vedno javlja napako "pri inštalaciji strojne opreme, je prišlo..." pri vsakem resetu.
Nevem kaj naj še probam?
Edina stvar, ki je še, grafična je hd 2400pro. Ima mogoče to kakšno vezo, ker ima tudi grafična, zvočno? Je treba kaj izklopt ali pa inštalirat driver za zvok?
Če ima kdo kakšen predlog bi bil zelo vesel.
- spremenil: pozitron ()
Dr_M ::
Mel isti problem. Fora je v tem, da SP2 nima podpore za HD audio, tko da rabis ene 2 popravka za to, ali pa enostavno integriras SP3 v to instalacijo in potem dela normalno.
Mimogrede: lahko da sm malo mim useku, ta plata ma AC97 ali HD audio?
Mimogrede: lahko da sm malo mim useku, ta plata ma AC97 ali HD audio?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
pozitron ::
Ima HD audio. Sej sp 3 je bil že posnet, odstranjeni vsi audio driverji in nato spet inštalirani, pa je blo isto. Malo sem prebiral o tem in naletel na folk, ki je imel podobne težave z hd 2400 in hd 2600 serijo. Bom probal inštalirat še ati hdmi audio driver, upam, da bo to pomagal.
Katera dva popravka misliš? Doma mam isto hd audio na ga p35 plati in ko sem imel xp sp2 nisem mel nobenih podobnih problemov.
Katera dva popravka misliš? Doma mam isto hd audio na ga p35 plati in ko sem imel xp sp2 nisem mel nobenih podobnih problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8171 (2360) | simongrega |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5870 (4189) | gasos |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5083 (4147) | Dabl |
» | Realtek HD Audio Driver problemiOddelek: Zvok in slika | 3172 (2887) | henrich |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8658 (5107) | d4rko |