Forum » Pomoč in nasveti » Problem ob zagonu iger
Problem ob zagonu iger
n00bish ::
Živjo!
Moj problem je sledeči, zato upam, da se bo našel nekdo, ki mi bo lahko pomagal.
Ko hočem zagnati določeno igro (v mojem primeru CS ali Half Life 2) se mi računalnik avtomatsko reštarta brez kakršnegakoli blue screena, obvestila o napaki, ... Je pa res, da se mi je ta težava pojavila, ko sem formatiral računalnik. Vendar sem tudi ob nakupu prenosnika sam inštaliral iste Windowse, kot sem jih potem naložil še 2x ko sem formatiral in je vse delovalo. Samo zdaj mi je nekaj začelo nagajati. Druge programe (MS Visual Studio, Eclipse, ...) lahko pa normalno lavfam.
Moj problem je sledeči, zato upam, da se bo našel nekdo, ki mi bo lahko pomagal.
Ko hočem zagnati določeno igro (v mojem primeru CS ali Half Life 2) se mi računalnik avtomatsko reštarta brez kakršnegakoli blue screena, obvestila o napaki, ... Je pa res, da se mi je ta težava pojavila, ko sem formatiral računalnik. Vendar sem tudi ob nakupu prenosnika sam inštaliral iste Windowse, kot sem jih potem naložil še 2x ko sem formatiral in je vse delovalo. Samo zdaj mi je nekaj začelo nagajati. Druge programe (MS Visual Studio, Eclipse, ...) lahko pa normalno lavfam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatirati disk COddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (981) | solatko |
» | Nov računalnik-čuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2204 (1529) | hojnikb |
» | Na koliko casa formatirate?Oddelek: Loža | 2632 (1489) | floyd1 |
» | [Grub] - error 17Oddelek: Operacijski sistemi | 750 (608) | overlord_tm |
» | Ne morem inštalirat programov... CoruptedOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (896) | Jackal |