Forum » Pomoč in nasveti » Okvir slike in podpis
Okvir slike in podpis
JOKER ::
Zdravo vsemskupaj,
Mater sem se zdaj nadelal...
zanima me ali obstaja kakšen program, kateri bi recimo 100tim slikam naenkrat dodal okvir in podpis?
Recimo tako kot acdsee poimenuje vse slike naenkrat, tako da bi lahko na več slik naenkrat dodal rob in v kotu podpis.
Res bom hvaležen odgovora saj mi bo to full olajšalo moje delo s slikami.
Hvala in lep pozdrav.
Mater sem se zdaj nadelal...
zanima me ali obstaja kakšen program, kateri bi recimo 100tim slikam naenkrat dodal okvir in podpis?
Recimo tako kot acdsee poimenuje vse slike naenkrat, tako da bi lahko na več slik naenkrat dodal rob in v kotu podpis.
Res bom hvaležen odgovora saj mi bo to full olajšalo moje delo s slikami.
Hvala in lep pozdrav.
gokky ::
Poglej si ImageMagick (command-line). Če hočeš malo bolj GUIstično pa jAlbum. Pa sem prepričan, da jih je še več.
zcetrt ::
Veliko jih je, v glavnem so vsi levi. Glej pod "water mark softare". Naredi si sam v PS makro in ga uporabi v batch procesu.
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimozacija slik za web: težava z velikostjoOddelek: Izdelava spletišč | 1083 (1028) | roli |
» | Program za vecslikovno pomanjsanjeOddelek: Izdelava spletišč | 877 (828) | Kami |
» | Coppermine web gallery (vec slik hkrati?)Oddelek: Izdelava spletišč | 930 (822) | pitagora |
» | Program, ki bi pomanjšal več slik naenkrat!Oddelek: Programska oprema | 1579 (1421) | ajagodnik |
» | Program za zmanševanje resolucije slikOddelek: Zvok in slika | 1061 (990) | kjask |