Forum » Mobilne tehnologije » Opraskano zaščitno pleksi steklo
Opraskano zaščitno pleksi steklo
henrich ::
Pozdrav!
Imam samsungov GSM SGH L810 in se mi je tole steklo,ki je čez zaslon (vrjetno je iz pleksija) že kar dobro opraskalo.
Zanima me ali se da kupit kakšno pasto, ki bi te praske zapolnila, pač da bi zaslon mal lepše zgledal?
Imam samsungov GSM SGH L810 in se mi je tole steklo,ki je čez zaslon (vrjetno je iz pleksija) že kar dobro opraskalo.
Zanima me ali se da kupit kakšno pasto, ki bi te praske zapolnila, pač da bi zaslon mal lepše zgledal?
henrich ::
Kupi novo ohišje.
Jah sem ga mal gledal pa se ga nekak ne da zamenjat
Kva pa kakšna polirna pasta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: henrich ()
Samson ::
Probat ni greh. Ce so res majhne praskice imas doma najboljso in najbolj fino polirno pasto - zobno pasto. :O)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
ginekolog ::
Jaz sem na k800 izgubil lečo (to plastiko) in sem si bil primoran narediti novo - najprej iz CD plastike (bolj slabo), nato pa iz plastičnega okvirja ene slike (je OK)
Divers do it deeper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 26076 (11874) | Smartydug |
» | Kje popravijo spraskan DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3775 (1547) | filip007 |
» | Poliranje stekel na žarometih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 27075 (21561) | RED_line |
» | Poliranje žarometov z zbono pastoOddelek: Na cesti | 28320 (27711) | Vikking |
» | Praske na CD-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 2568 (2332) | Jeebs |