Forum » Kaj kupiti » Vse o Ebay-ju
Vse o Ebay-ju

Machete ::
Master_Yoda je izjavil:
Mislil sem ce je kaksna boljsa moznost kot to, ker na stran lahko prikaze samo 200 elementov in je treba strani menjavati.
Ne. Še to da vidiš za katere izdelke gre več kot mesec dva nazaj, je čudno.
Lahko pa tole provaš: http://www.feedbackselector.com
Nisem proval če dela in če je sploh legit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

vilonja ::
http://www.ebay.co.uk/itm/64GB-Samsung-...
Se mi splača vzeti tole kartico, imel jo bom pa za telefon lumio 735?
Se mi splača vzeti tole kartico, imel jo bom pa za telefon lumio 735?

Alamar ::
Master_Yoda je izjavil:
Mislil sem ce je kaksna boljsa moznost kot to, ker na stran lahko prikaze samo 200 elementov in je treba strani menjavati.
Ne. Še to da vidiš za katere izdelke gre več kot mesec dva nazaj, je čudno.
Lahko pa tole provaš: http://www.feedbackselector.com
Nisem proval če dela in če je sploh legit.
Še kakšno leto, mogoče dve, nazaj si lahko kliknil na kupca določenega izdelka, ki te je zanimal pod feedback rubriko in ga povprašal, kako je zadovoljen z izdelkom. Tako sem z iskalnikom poiskal recimo 5 kupcev določenega izdelka in jih preko sporočilnika vprašal, kar me je zanimalo. Povečini so kar odgovarjali.
Zdaj je pa to že nekaj časa onemogočeno.

DrSergioDJ ::
rabil bi en hiter odgovor;
"snipe"-am eno avkcijo, kjer bom zgleda edini bidder. zaradi varnosti sem si nastavil visjo ceno, kot je zacetna na avkciji. Ce ostanem edini bider, bom kljub nastavljeni visji ceni placal zacetno celo ali mojo, visjo?
"snipe"-am eno avkcijo, kjer bom zgleda edini bidder. zaradi varnosti sem si nastavil visjo ceno, kot je zacetna na avkciji. Ce ostanem edini bider, bom kljub nastavljeni visji ceni placal zacetno celo ali mojo, visjo?
...

Pithlit ::
Plačal bo točno tolk kolikor bo treba glede na avkcijo.
Če imaš začetno ceno $0.99 in boš na koncu edini bidder... lahko nastaviš $100 pa boš še vedno plačal le $0.99.
Če imaš začetno ceno $0.99 in boš na koncu edini bidder... lahko nastaviš $100 pa boš še vedno plačal le $0.99.
Life is as complicated as we make it...

korenje3 ::
A kdo ve če te lahko zascamajo če prodajalec recimo hoče da mu plačaš mimo ebaya? Kar nekajkrat so hotel da jim plačam preko ebaya prek paypala, pa ne vem v čem je fora zakaj bi to delal. Predvidevam da prodajalca potem ne veže nobena pogodba?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

To delajo, da prihranijo cca 10% končno ebay provizijo. Je v nasprotju z ebay pravili, vendar še nisem zasledil, da bi sankcionirali. Itak težko odkrijejo. Si pa v vsakem primeru zavarovan pri plačilu preko paypala. Po ta novem celo bolj kot preko ebaya, saj paypal ponuja 180 dnevni rok za pritožbo. Paziti je potrebno le, da pri placilu NE izbereš gift money to family&friends, ker potem nisi zavarovan in te lahko nategnejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alamar ()

korenje3 ::
kaj a tolk hude provizije so? a ni 3%? al je to sam paypalova provizija?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;

Ebay - cca 10% plus začetna provizija za objavo oglasa (obstajajo nekatere opcije brez začetne provizije)
Paypal - cca 5%, odvisno od valute
Paypal - cca 5%, odvisno od valute

Jebac18 ::
ali lahko nekaj prasam naredil sem accaunt ter verificiral kartico ter mi ni uspelo opravit nobenega nakupa ..zakaj ni nevem medtem sem kartico izbrisal iz accaunta in nato tudi celoten accaount, sedaj sem si ustvaril novega, ter mi noče sprejet iste kartice .. kaj naj naredim ???

Machete ::
Piši na support. Očitno ne dovolijo registracije kartice, katera je bila vezana na račun, ki je bil zbrisan.

Jebac18 ::
ce nemorm ker na novem accaounti nimam verificirane .. in jim tud sploh pisat ne morm kr neki

kixs ::
Imam dva vprasanja:
1. Kaj je fora teh napisov v oglasih na ebay.de:
Google translate prevede v:
Ampak, ce ima prodajalec oznaceno, da je izdelek rabljen (Gebraucht/Used), potem velja ebay politika:
Used: An item that has been previously used. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or an item that has been returned to the seller after a period of use. See the seller's listing for full details and description of any imperfections.
In v primeru, da izdelek ni tak, lahko reklamiras in moras dobiti vsaj delni refund (to velja, ce placas preko PayPal-a!).
Se pravi, kje je fora zgornjega zapisa?
Pa se drugo vprasanje:
2. Nakup iz Japonske za rabljen, 15 let star izdelek, vrednost skupaj s postnino cca 60EUR. Ti za tak izdelek nabijejo davek in carino?
lp
1. Kaj je fora teh napisov v oglasih na ebay.de:
Dies ist ein Privatverkauf und daher übernehme ich keine Garantie oder Rückgaberecht!
Google translate prevede v:
To je zasebna prodaja in zato ne prevzema nobene garancije ali povratno politiko!
Ampak, ce ima prodajalec oznaceno, da je izdelek rabljen (Gebraucht/Used), potem velja ebay politika:
Used: An item that has been previously used. The item may have some signs of cosmetic wear, but is fully operational and functions as intended. This item may be a floor model or an item that has been returned to the seller after a period of use. See the seller's listing for full details and description of any imperfections.
In v primeru, da izdelek ni tak, lahko reklamiras in moras dobiti vsaj delni refund (to velja, ce placas preko PayPal-a!).
Se pravi, kje je fora zgornjega zapisa?
Pa se drugo vprasanje:
2. Nakup iz Japonske za rabljen, 15 let star izdelek, vrednost skupaj s postnino cca 60EUR. Ti za tak izdelek nabijejo davek in carino?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()

Okapi ::
1) Da ne bi kupci mislili, da si lahko kar premislijo in vrnejo izdelek, če jim ni všeč, tako kot če ga kupiš "na daljavo" v trgovini.
2) Da - DDV.
O.
2) Da - DDV.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()

makun ::
Pozdravljeni
Zanima me ,če je imel kdo tukaj probleme v zadnjih dveh mesecih pri pošiljanju stvari v Ameriko namreč občasno 5 - 10 x na mesec kaj prodam preko Ebaya pa nikol nisem mel problemov z pošto Slovenije zdaj pa v zadnjih dveh mescih totalni disaster oz. od poslanih 7 pošiljk ni prišla nobena na cilj. Denar sem moral seveda vrniti na pošti izpolnit poizvednice pošiljke ne presegajo 30€ po kosu tak ,da denar bom vrjetno dobil nazaj ,ker naj bi blo vse zavarovano do 30€ samo mi je pa čudno vse skupaj.
Zanima me ,če je imel kdo tukaj probleme v zadnjih dveh mesecih pri pošiljanju stvari v Ameriko namreč občasno 5 - 10 x na mesec kaj prodam preko Ebaya pa nikol nisem mel problemov z pošto Slovenije zdaj pa v zadnjih dveh mescih totalni disaster oz. od poslanih 7 pošiljk ni prišla nobena na cilj. Denar sem moral seveda vrniti na pošti izpolnit poizvednice pošiljke ne presegajo 30€ po kosu tak ,da denar bom vrjetno dobil nazaj ,ker naj bi blo vse zavarovano do 30€ samo mi je pa čudno vse skupaj.

Nobenih večjih problemov. Moraš pa upoštevat, da imajo nekateri predeli (ravno tisti vzhodni, kjer so poštni centri za dospelo pošto iz Evrope) hude vremenske razmere zato prihaja do občasnih zaostankov.
Če imaš priporočene pošiljke vpiši tracking številke na USPS stran in boš videl, če je sploh prispelo v ZDA. A si vseh 7 poslal na isti datum?
https://tools.usps.com/go/TrackConfirmA...
Če imaš priporočene pošiljke vpiši tracking številke na USPS stran in boš videl, če je sploh prispelo v ZDA. A si vseh 7 poslal na isti datum?

Nobenih večjih problemov. Moraš pa upoštevat, da imajo nekateri predeli (ravno tisti vzhodni, kjer so poštni centri za dospelo pošto iz Evrope) hude vremenske razmere zato prihaja do občasnih zaostankov.
Sledenje itak ne dela za USA to vemo že vsi ,ker oni ne delajo updatov oz. vsaj meni še nikoli ni uspelo sledit do konca vedno piše samo ,da je bila pošiljka odpremljena v naslovno državo tud na USPS strani enako piše ja nič bo treba za ziher na DHL preklopit za vse države ,ki niso članice EU mam mejo blizu bo pač par eurov več poštnina :) tam sledenje dela v nulo.

kratos ::
Mogoče kdo ve kaj storiti če trgovec "ignorira" kupca pri dobljeni dražbi ? sicer ni še krize ker je minilo šele 3 dni od poslane prošnje za "request total" vendar vseeno me zanima če je kdo že imel izkušnje z tem? to se mi je prvič zgodilo pa kar pogosto kupujem na ebayu, ponavadi dobim "skupni račun" v največ 24 urah.

Ne piši neumnosti. Sledenje na USPS dela do zadnjega koraka - podpisa, oziroma včasih zadnjega koraka (delivered) ne izpiše. Preverjeno že vsaj 100x. Če ti še vedno piše, da je odpremljeno v naslovno državo pomeni, da sploh še ni prišlo do obdelave v USPS sortirnem centru.Nobenih večjih problemov. Moraš pa upoštevat, da imajo nekateri predeli (ravno tisti vzhodni, kjer so poštni centri za dospelo pošto iz Evrope) hude vremenske razmere zato prihaja do občasnih zaostankov.
Sledenje itak ne dela za USA to vemo že vsi ,ker oni ne delajo updatov oz. vsaj meni še nikoli ni uspelo sledit do konca vedno piše samo ,da je bila pošiljka odpremljena v naslovno državo tud na USPS strani enako piše ja nič bo treba za ziher na DHL preklopit za vse države ,ki niso članice EU mam mejo blizu bo pač par eurov več poštnina :) tam sledenje dela v nulo.
https://slo-tech.com/forum/t358436/p457...

Mogoče kdo ve kaj storiti če trgovec "ignorira" kupca pri dobljeni dražbi ? sicer ni še krize ker je minilo šele 3 dni od poslane prošnje za "request total" vendar vseeno me zanima če je kdo že imel izkušnje z tem? to se mi je prvič zgodilo pa kar pogosto kupujem na ebayu, ponavadi dobim "skupni račun" v največ 24 urah.Sploh pošilja v SLO? Lahko, da te zaradi tega ignorira, ker noče poslat v SLO. Poglej tudi v oglas, v kolikšnem času odpošlje. Nekateri pošiljajo recimo samo 1x na teden. Najbolje, da še počakaš par dni, mogoče še enkrat pošlješ request total.

Kakorkoli že ,če jaz kot prodajalec pošljem priporočeno preko pošte slovenije v US sledenje ne dela v kolkor oni ne delajo updatov in vse kar vidiš na USPS strani je identično isto kot pa na strani sledenja pošte slovenije torej se ne da nič vsaj v 7 letih od kar pošiljam je isto pa ne samo za USA kratkomalo vse kar ni EU. Pošiljke so ble poslane v razmaku 14 dni ne naenkrat tud v centralni lager v NY so prišle to so mi potrdili na USPS in na naši pošti samo samo kam so pa dalje šle pa ne vejo niti naši niti oni to je ravno najbolj hecno in ,če bi sledenje delalo bi jaz to moral videt kakor tudi kupec pa temu ni tako.
Zgleda da sem osamljen primer sicer pa so mi na pošti potrdili da bom dobil denar nazaj, od jutri dalje pa na DHL pa rešeno strank ne bo zmanjkalo mogoče 2 al pa trije manj :)
Zgleda da sem osamljen primer sicer pa so mi na pošti potrdili da bom dobil denar nazaj, od jutri dalje pa na DHL pa rešeno strank ne bo zmanjkalo mogoče 2 al pa trije manj :)

Poglej si link, ki sem ga prilozil. To je printscreen iz usps strani. Vse priporocene, ki sem jih poslal so bile sledljive do zadnjega ali predzadnjega koraka, isto za Kanado.Tam je se bolj podrobno, vse do podpisa prejemnika. Mogoce imajo trenutne tezave zaradi vremenskih razmer. Za zadeve do 2 kg je DHL nekonkurencen brez pogodbe z njimi in bos zgubil kar nekaj kupcev.

gazibo ::
To sledenje pri posti je dost lame. Meni se je ze parkrat zgodilo da se tracking sploh ni posodabljal in sem bil prepuscen na milost in memilost kupcev. Zaenkrat sem imel same ok kupce in niso delal tezav.

Na strani poste je vecinoma samo do izhoda iz drzave. Potem moras pogledati na stran drzave prejemnice. Vendar ne deluje za vse drzave, tudi za vse EU ne.

Okapi ::
Pa koristno je vedeti, kdo pravzaprav prevzame pošto na drugem koncu. Recimo za angleški Royal Mail pri nas dostavlja GLS, ne Pošta. Lahko uporabiš tudi univerzalen sledilnik, recimo 17track.
O.
O.

Sploh pošilja v SLO? Lahko, da te zaradi tega ignorira, ker noče poslat v SLO. Poglej tudi v oglas, v kolikšnem času odpošlje. Nekateri pošiljajo recimo samo 1x na teden. Najbolje, da še počakaš par dni, mogoče še enkrat pošlješ request total.
Danes sem dobil invoice in mi je model nabil 21 funtov poštnine iz UK za igro v škatli (cca. 200 gramov), seveda tega nebom plačal ker je na royalmail strani poštnina okoli 3 funte za tako težo. Kaj bi storil kot naslednji korak ? Tega denarja seveda oderuh nebo videl, sem naročal podobne stvari že velikokrat iz UK in nikoli nisem plačal več kot 5 funtov za poštnino.

kixs ::
Verjetno posilja preko drugega kurirja ali pa 1st class priority, ki pa ni poceni. Navadno okoli 14 funtov. Res pa je, da za skatlo je normalna cena nekje 6 funtov - ni poceni.

Pa koristno je vedeti, kdo pravzaprav prevzame pošto na drugem koncu. Recimo za angleški Royal Mail pri nas dostavlja GLS, ne Pošta. Lahko uporabiš tudi univerzalen sledilnik, recimo 17track.GLS dostavlja samo pakete od Royal mail. Če je poslano kot pisemska pošiljka do 2 kg, še vedno dostavlja pošta Slovenije.
O.

Načeloma si sam kriv, ker nisi prej vprašal za poštnino.Sploh pošilja v SLO? Lahko, da te zaradi tega ignorira, ker noče poslat v SLO. Poglej tudi v oglas, v kolikšnem času odpošlje. Nekateri pošiljajo recimo samo 1x na teden. Najbolje, da še počakaš par dni, mogoče še enkrat pošlješ request total.
Danes sem dobil invoice in mi je model nabil 21 funtov poštnine iz UK za igro v škatli (cca. 200 gramov), seveda tega nebom plačal ker je na royalmail strani poštnina okoli 3 funte za tako težo. Kaj bi storil kot naslednji korak ? Tega denarja seveda oderuh nebo videl, sem naročal podobne stvari že velikokrat iz UK in nikoli nisem plačal več kot 5 funtov za poštnino.
Če poštnina ni specificirana za SLO, moraš vprašat, sicer pride to takšnih primerov.
Prosi ga, če lahko pošlje preko Royal Mail Standard International. To je nepriporočena pošiljka, stane 3,70 funta za to težo plus nekaj za embalažo recimo cca 5 funtov max bi bilo fer. Če ne bo hotel nepriporočeno pošiljat (mnogi nočejo, ker se potem lahko kupec zmisli, da ni dobil), potem ga prosi za Royal Mail International Tracked&Signed, kar pride cca slabih 10 funtov.

šernk ::
A je tak velik problem če ni poštnine za SLO oglas ignorirat ali pa vprašat? Pol pa slovenci na blacklisto s takimi in ne dobiš niti jebenega odgovora ko sprašuješ, če bi morda poslal v SLO.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Na invoice je napisan Royal MAil international Tracked&Signed sem ravnokar preveril.
šernk ne delam tega prvič, ne paničari. sem poslal poizvedbo 24ur+ pred iztekom avkcije, brez odgovora seveda.Vidim da nimaš še veliko izkušenj z takim nakupovanjem ker če bi imel bi vedel da večina avkcij nima napisane Slovenije pod države v katere pošilja.
kot sem rekel, sem že velikokrat speljal nakup na enak način, človek me hoče nategnit brez komunikacije. Zato sprašujem kaj naredit? seveda v primeru da ne rešiva problema dobi negativen feedback, ga lahko prijavim na ebay ter na ta način prekličem naročilo ker mislim da nebom dobil nobenega odgovora od njega dokler nebo imel nakoncu možnosti klika neplačljivega kupca - v tem primeru mene.
šernk ne delam tega prvič, ne paničari. sem poslal poizvedbo 24ur+ pred iztekom avkcije, brez odgovora seveda.Vidim da nimaš še veliko izkušenj z takim nakupovanjem ker če bi imel bi vedel da večina avkcij nima napisane Slovenije pod države v katere pošilja.
kot sem rekel, sem že velikokrat speljal nakup na enak način, človek me hoče nategnit brez komunikacije. Zato sprašujem kaj naredit? seveda v primeru da ne rešiva problema dobi negativen feedback, ga lahko prijavim na ebay ter na ta način prekličem naročilo ker mislim da nebom dobil nobenega odgovora od njega dokler nebo imel nakoncu možnosti klika neplačljivega kupca - v tem primeru mene.

dejansan ::
in zakaj mu boš dal negativen feedback? Ti si tukaj edini, ki ga naj dobi. Če ni imel označeno, da pošilja v SLO in če nisi dobil odgovora, kaj si sploh sodeloval na avkciji. Če ti je 99x uspelo ne pomeni, da ti bo še 100.
dejansan

Če ima kdo odgovore na vprašanja, naj jih napiše, če ne grem po odgovore na drugo stran interneta :) . Ostala zalega ki mi misli moralizirat se lahko spelje, ne delam tega prvič in pravtako ne zadnjič.
pa hvala Alamar izgleda da imaš edino ti koristne informacije, ostali izgleda še nimajo razvitih možganov in pišejo samo kar najbolje znajo :)
@dejansan nekomunikacija, autobid. pri 99% dobim odgovor.
pa hvala Alamar izgleda da imaš edino ti koristne informacije, ostali izgleda še nimajo razvitih možganov in pišejo samo kar najbolje znajo :)
@dejansan nekomunikacija, autobid. pri 99% dobim odgovor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()

dejansan ::
Vprašanje kako ti je do sedaj uspevalo, samo s svojo pametjo sigurno ne.
Odgovor je, če se ti ne javi pa usmili, ker imaš IQ povprečne januarske temperature pri nas, da plačaš, naslednjič pa 3x premisliš preden narediš kaj takega
Odgovor je, če se ti ne javi pa usmili, ker imaš IQ povprečne januarske temperature pri nas, da plačaš, naslednjič pa 3x premisliš preden narediš kaj takega
dejansan

Hahaha ojej spet ena bogica :D
ajde nazaj ontopic da nebodo res kje opice zavladale temi. Mod ti pa pobriši par postov kreiranih s strani takih kot je @dejanusran ki serjejo po temi, tenx ;)
ajde nazaj ontopic da nebodo res kje opice zavladale temi. Mod ti pa pobriši par postov kreiranih s strani takih kot je @dejanusran ki serjejo po temi, tenx ;)

Noče več editat posta...
Evo stvar rešena mi je končno odgovoril in naj bi šlo za napako na njegovi strani, tako da je sedaj poštnina taka kot sem pričakoval. Hvala šeenkrat za pomoč Alamar.
Evo stvar rešena mi je končno odgovoril in naj bi šlo za napako na njegovi strani, tako da je sedaj poštnina taka kot sem pričakoval. Hvala šeenkrat za pomoč Alamar.

Kljub vsemu ti v bodoce priporocam, da ne bidas oz kupujes stvari, kjer ne dobis odgovora na povprasevanje, ali posilja v SLO in ti definira postne stroske pred nakupom. Res da velikokrat sploh ni odgovora, v preostali polovici pa na kratko napisejo UK only. V zakup moras vzeti tudi, da nekateri prodajalci pac ne cekirajo sporocil vsak dan in jih potem v bistvu presenetis, ko so na nek nacin prisiljeni posiljat v tujino. Po drugi strani, pa imajo moznost blokade s par kliki tako, da je del krivde seveda tudi na njihovi strani.

r00k ::
Zanima me kako je z raznimi davki,DDVji in ostalim pri nakupu iz EU ? Kolikor vem ni nobenih dodatnih stroškov ? Naročil bi pa iz španije za cca. 250€ robe.

Pozdravljeni, malo gledam po ebay.de za slusalke, pa se eni forumas mi ji predlagal tele slusalke:
http://www.ebay.de/itm/Xears-4Core-Hybr...
Kaj pravte glede na to, da so tako poceni in da je poštnina zastonj. Ima pa skoz tele avkcije.
Verjetno če je vse vredi, je potem to najboljše da vzamem.
Kaj pa vi pravte, ni tole nič sumljivega?
http://www.ebay.de/itm/Xears-4Core-Hybr...
Kaj pravte glede na to, da so tako poceni in da je poštnina zastonj. Ima pa skoz tele avkcije.
Verjetno če je vse vredi, je potem to najboljše da vzamem.
Kaj pa vi pravte, ni tole nič sumljivega?

scythe ::
Vprašanje za Ebay maharje!
Kako prijavit tipa na Resolution Center? Stvar ki sem jo prejel ni v tako dobrem stanju ko je napisano v oglasu in takšne stvari nebom dal na avto. Seveda je imel tip (fizična oseba) v oglasu napisano ¨Returns: No returns accepted¨, ko sem mu pojasnal kaj je problem se je začel zgovarjati ¨Private sale, no guarantee or return. And you accepted my auktion¨.
Hotel sem odpreti Open Cases preko Resolution Center ampak imam samo 1 opcijo :/ Lahko dam samo Resolution Centre --> I bought an item --> I received an item that does not match the seller's description --> Select the item: Gt2560r --> Contact the seller. Ne vem zakaj se neda več direkt odpret Open Cases? Tip ne odgovarja več na maile...itd
Eni pravijo ko pošlješ sporočilo preko ¨I received an item that does not match the seller's description¨ da začne Ebay stvar gledat in v 48urah dobiš opcijo če si zadovoljen z odgovoru ali pa nadaljuješ v spor. Je to sploh res?
Mogoče kdo ve rešitev preko Ebaya? Zadnja opcija je tak Paypal.
Kako prijavit tipa na Resolution Center? Stvar ki sem jo prejel ni v tako dobrem stanju ko je napisano v oglasu in takšne stvari nebom dal na avto. Seveda je imel tip (fizična oseba) v oglasu napisano ¨Returns: No returns accepted¨, ko sem mu pojasnal kaj je problem se je začel zgovarjati ¨Private sale, no guarantee or return. And you accepted my auktion¨.
Hotel sem odpreti Open Cases preko Resolution Center ampak imam samo 1 opcijo :/ Lahko dam samo Resolution Centre --> I bought an item --> I received an item that does not match the seller's description --> Select the item: Gt2560r --> Contact the seller. Ne vem zakaj se neda več direkt odpret Open Cases? Tip ne odgovarja več na maile...itd
Eni pravijo ko pošlješ sporočilo preko ¨I received an item that does not match the seller's description¨ da začne Ebay stvar gledat in v 48urah dobiš opcijo če si zadovoljen z odgovoru ali pa nadaljuješ v spor. Je to sploh res?

dr.Akula ::
@vilonja Kar se prodajalca tiče ne bo nobenih problemov, v smislu da bi te nategnil. O teh slušalkah ne vem nič, tako da ne morem komentirati če je cena za njih ugodna.
ni podatka

Ne vem če si opazil, ampak tole je retail trgovska cena:
http://www.xears.com/index.php/produkte...
Zato me malo skrbi.
http://www.xears.com/index.php/produkte...
Zato me malo skrbi.

dr.Akula ::
Promocijska cena, ne vem ti drugega rečt. Itak je pa avkcija, tako da je možnost da se cena še malo poveča. S prodajalcem sigurno ni nič narobe, zgleda kot da je predstavnik firme ki izdeluje te slušalke.
ni podatka

Vprašanje za Ebay maharje!Greš na contact seller in tam izbereš, da artikel ni v skladu z oglaševanim. V naslednjem koraku imaš spodaj novo opcijo request refund in tam spet izbereš, da boš zadevo vrnil.
Zadevo vrni, ker stanje ni v skladu z oglaševanim. Seveda zahtevaj, da poštnino za vračilo plača prodajalec. Urejat boš moral preko ebaya, če si tam kupil in ne prejo paypala.