» »

Vse o Ebay-ju

Vse o Ebay-ju

««
21 / 113
»»

damjan1980 ::

jaz sem dal dispute preko paypala in se tam preko njihovega chata s prodajalcem pogovarjam. kaj je vseeno ce te zadeve resujes preko ebaya ali paypala? do zdaj sem vedno preko paypala

šernk ::

Saj v ozadju je isti center :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

M-XXXX ::

Danes sem preko DHL-ja dobil tipkovnico za Transformerja in zadeva je poškodovana (100% med transportom).

Prodajalcu sem že napisal mail, poslal slike, obrazložil, pa vseeno še tukaj vprašam kakšna je kaj procedura v podobnih primerih? Kdo to plača, kako se ukrepa? Glede na to, da je bila zadeva poslana preko DHL Express in tudi dost draga poštnina bi rekel, da je zadeva tudi zavarvana (ne vem pa še)...

PS: update, prodajalec je rekel, da je zadeva zavarovana, da bo menda poslal še enkrat dock.

Kakšna je situacija v tem primeru: kako glede carine? Predvidevam, da se ne plača še enkrat, ali vse to uredi prodajalec?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

darkolord ::

Če boš imel dva, boš plačal še enkrat "carino". Če ga boš pa poslal nazaj pa lahko zahtevaš vračilo (pa mislim da moraš na pošti nekaj uredit ko zadevo pošiljaš nazaj).

Qcube ::

Običajno pošlješ poškodovano nazaj kot reklamacijo in na carini zahtevaš potrdilo da gre za reklamacijo, katero pokažeš ko dobiš nazaj nov artikel.

A se da kam prijavit spam podoben ebay uradnim sporočilom? Namreč pravkar sem dobil mail z naslovom:

Re: I haven't received my item yet: suefuller32 sent a message about 2m Berisfords Satin Polka Dot Spotty Ribbon 25mm Various Colours #170857614875?

vsebina:
Thanks for your purchase, mathew50c!

Here's your order confirmation
Hi mathew50c,

Here is a summary of your recent order. You can also view your updated order details in My eBay.

Thank you for shopping on eBay!

Go to order details
Order details
You completed checkout on 05-Aug-12
Post to: Payment Details: Total
m iskander PayPal AU $111.90
Sydney, New South Wales 2170 AU
Seller: londonmagicstore-au ( 12749 )
Item Title Price
Postage Price
Qty Item Total
EXTENDED 1000 mAh BATTERY FOR LG KG800 CHOCOLATE ( 180758309858 )

Paid on 07-Aug-12 AU $111.90 Free 1 AU $111.90
Standard delivery
Estimated delivery: August 11 - August 15, 2012
Subtotal AU $111.90
Total AU $111.90

Email reference id: [#ede578ab542f4cc8b1f373515d4316dc#]
eBay sent this message to mathew iskander (mathew50c). Learn more
eBay is committed to your privacy. Learn more about our privacy policy and user agreement.
(C) 2012 eBay Inc., eBay International AG Helvetiastrasse 15/17 - P.O. Box 133, 3000 Bern 6, Switzerland

vsi linki ki se v mailu nahajajo so preusmeritev na isto stran...ebay.com.au... Čudna kratica še zadaj.

že zadeva in vsebina se ne ujemata, kot vidite, mail je pa po obliki zelo podoben (praktično identičen) potrditvi naročila, ki ga dobiš iz ebaya, le da so vsi linki...go to order details, link do prodajalca in link do njegovega feedbacka preusmerjeni na točno določeno stran. Kam me zadeva preusmeri raje ne bom preverjal. Zanima me le če se lahko to kam ebayu prijavi?

Pa še v opozorilo vsem forumašem seveda, pošiljatelj je pa ebay flkvwv@hostway.de :)

edit: dobil če bo še kdo rabil: spoof@ebay.com samo forwardiraš sporočilo brez karkoli spreminjat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: šernk ()

mrkva1 ::

oj,
rabil bi info glee oddajanja oglasov na ebayu - v tej temi je marsikaj napisano vendar se je morda že kaj spremenilo...

Do sedaj sem vedno kupoval, poizkusil pa bi tudi kaj prodati. Prejel sem promocijski email s strani ebaya tako da je bila oddaja oglasa zastonj( brez fee-jev).

1. Zanima me kako pa vi oddajate oglase oz. kaj je najbolje? Ali plačate začetni fee?
2. Na kateri ebay strani vpisujete oglase (ebay.de, ebay.co.uk, ebay.com) ?
3. Kaj je priporočljivo napisati ko oddaš oglas? kao "pravni tekst" o pošiljanju, garanciji itd...?

Machete ::

Jaz dam kot avkcijo. Imam jih 50 na mesec zastonj, neglede na začetno ceno.
Ebay.com. Mislim, da lahko tudi označiš, da je mednarodn viden. Samo moji so itak, nevem v čemu je keč. Verjetno kje in kako se registriraš.
Napiši vse kar je kupcu pomembno (postavi se v njegovo kožo). Rok plačila, pogoji vračila, itd itd..

OK thanks.

Obkljual sem "International shipping". Prodajati hočem samo v EU, vendar pa ob oddaji oglasa piše da prodajam/pošiljam tudi v USA.
Ne vem zakaj? Je zato ker oglas oddajam na ebay.com

Kako pa delate izračune glede poštnine?
Pošta Slovenije ima nek cenik za mednarodno pošiljanje - Evropa. Kaj pa ostale države?

darkolord ::

Za pošiljke do 2kg ("navadno pismo" oz. "priporočeno pismo") je cena enaka (cenik) za EU in ostale države.

Za večje pakete ("paket") je pa cena različna za EU, ostale evropske države, ZDA, ... Cene za to so tudi v ceniku, ki sem ga linkal.

Alamar ::

Če objavljaš na ebay.com, ne moraš ignorirat pošiljanja v ZDA. Lahko pa pod "Exclude shipping locations" izločiš vse ostalo, kar ti paše.
Če misliš prodajat samo v Evropi, ti priporočam ebay.co.uk, oziroma ebay.de, če imaš produkte zanimive za nemški trg.
Res pa je, da ti dve zadnji ne ponujata 50 brezplačnih oglasov na mesec. Še takrat, ko je akcija za zastonjske oglase, je omejeno na prebivalce UK, medtem, ko je na ebay.com na voljo vsem. Poleg teh 50 brezplačnih, dobimo redni prodajalci še ostale promocije. Recimo ravno danes sem dobil neomejeno zastonj avkcijskih oglasov med 14-18. novembrom.

Pa upam, da se zavedaš, da je govora le o začetni proviziji, ki je itak od 0 do par $, odvisno od več dejavnikov.. V primeru prodaje izdelka boš plačal vse normalne ebay in paypal provizije. V povprečju cca 15% prodajne vrednosti izdelka.

mat xxl ::

darkolord je izjavil:

Za pošiljke do 2kg ("navadno pismo" oz. "priporočeno pismo") je cena enaka (cenik) za EU in ostale države.

Za večje pakete ("paket") je pa cena različna za EU, ostale evropske države, ZDA, ... Cene za to so tudi v ceniku, ki sem ga linkal.

Zakaj pa so v ceniku poleg EU, kjer so nižje cene še Poslocvni paket za posamezne države, kjer pa so cene višje , torej kje je razlika med paket brez storitve in ali z storitvijo = skoraj enaka cena in med poslovnim paketom.

mat xxl ::

Še nisem nikoli prodajal, kupoval pa že velikokrat, recimo, da bi dal oglas na Ebay.co.uk ali pa de, samo če dam na prvega z oznako da pošiljam po EU , kaj pa če se zaščitiš tako, da daš visoke stroške pošiljanja za USA in eksotične države ??? U bistvu bi strašno rad, da mi nekdo razloži na kaj vse paziti pri prodaji, Paypal ima mislim, da tudi za sprejem plačil ne vem, pa če je vse aktivirano, za začetek bi nekaj izdelkov tako prodal da se naučim, je kak vodič v Slovenščini ??? Kako je če nastaviš višjo ceno od 1 eur in daš na bitanje, recimo veš, da je izdelek moč prodati za 100 eur, ali lahko postaviš začeten bid na 50 eur ali potem več provizije plačaš, kako nastaviš, da ti začetniki izpod 20 nakupov ne kupujejo in ja precej je teh vprašanj za neizkušene. Sam največ uporabljam Ebay .de , kjer sem jim že pisal, da bi vsaj standardne pidarije lahko prevedli v vse EU jezike , ker z Angleščino ni problem, no Nemško pa sedaj malo razumem po zaslugi nemškega Ebaya. Vsak nasvet dobrodošel.....

mat xxl je izjavil:

darkolord je izjavil:

Zakaj pa so v ceniku poleg EU, kjer so nižje cene še Poslocvni paket za posamezne države, kjer pa so cene višje , torej kje je razlika med paket brez storitve in ali z storitvijo = skoraj enaka cena in med poslovnim paketom.
Vse ti piše na strani Pošte. Na prvi strani imaš veliko ikono.;((

mat xxl je izjavil:

Še nisem nikoli prodajal, kupoval pa že velikokrat, recimo, da bi dal oglas na Ebay.co.uk ali pa de, samo če dam na prvega z oznako da pošiljam po EU , kaj pa če se zaščitiš tako, da daš visoke stroške pošiljanja za USA in eksotične države ??? U bistvu bi strašno rad, da mi nekdo razloži na kaj vse paziti pri prodaji, Paypal ima mislim, da tudi za sprejem plačil ne vem, pa če je vse aktivirano, za začetek bi nekaj izdelkov tako prodal da se naučim, je kak vodič v Slovenščini ??? Kako je če nastaviš višjo ceno od 1 eur in daš na bitanje, recimo veš, da je izdelek moč prodati za 100 eur, ali lahko postaviš začeten bid na 50 eur ali potem več provizije plačaš, kako nastaviš, da ti začetniki izpod 20 nakupov ne kupujejo in ja precej je teh vprašanj za neizkušene. Sam največ uporabljam Ebay .de , kjer sem jim že pisal, da bi vsaj standardne pidarije lahko prevedli v vse EU jezike , ker z Angleščino ni problem, no Nemško pa sedaj malo razumem po zaslugi nemškega Ebaya. Vsak nasvet dobrodošel.....

Zakaj bi se pa zaščitil? Cena do 2 kg je ista za cel svet. Za težje stvari pa vpišeš postavke po ceniku potem, ko stehtaš izdelek. Sicer pa lahko omejiš do potankosti, v katere države ne misliš pošiljat. Za Evropo ti priporočam, da izključiš Italijo, ker so velikokrat problemi z makaronarji.

Glede pridržane cene jo seveda lahko postaviš, vendar takšni oglasi niso pretirani priljubljeni na ebayu, plus plačal boš dodatno začetno provizijo za to storitev.

Omejitev tistih z nizkim feedbackom ne moreš nastavit. Lahko nastaviš samo blokado tistih z negativnim feedbackom in tistih, ki so bili prijavljeni kot neplačniki. Lahko pa recimo dodatno v oglas na veliko napišeš, da ne prodajaš tistim z manj kot 10 feedbacka, če te prej ne kontaktirajo.

Glede jezika ni pomembno kateri ebay uporabljaš saj je vse več ali manj isto. Tudi, ko se enkrat prijaviš na ebay imaš dostop do vseh "podružnic".

hvala vsem za nasvete.
Še to: Na ebay.com vpišem avkcijski oglas. Če vnesem "reserve price" (minimalna cena izpod katere nočem prodati) mi ebay zaračuna 2,00 $ začetne provizije.
Kako naj se zaščitim, da mi artikla ne bodo kupili po prenizki ceni in da ne plačam provizije?

Ne, to ni možno brez provizije za pridržano ceno. Edina možnost je, da v avkcijskem oglasu postaviš dovolj visoko začetno ceno, s katero bi bil še zadovoljen v primeru prodaje.

Magic1 ::

Sej to je prav, ne pa da majmuni dajo avkcijo za 1$, pridržano ceno pa kot stane v trgovini in bi s tem samo zapravljal čas od folka.
Magic

dostikrat se mi zgodi, da ko pri avkicji vpišem ceno se takoj po vpisu cena dvigne. jaz vpišem 5 $ čez sekundo je nova najnižja cena 5,25 $. Kako to naredijo?

Assass1n ::

Če je cena na avkciji 5€ pa ti napišeš da daš max 10€, ebay ne bo dvignil ceno izdelka na 10€ ampak na 5.25€. Če potem nekdo ponudi 5.5 bo avtomatsko dvignilo na 5.75€ zate. Tako gre do 10€ potem te pa obvestijo da si outbidan. Res dober sistem.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Morenov ::

Alamar je izjavil:

Če nisi plačal, potem pa sploh ni problem. Uredi po postopku, ki sem ti ga zgoraj opisal in prodajalec bo skenslal podvojeno naročilo. Za tistega, ki si ga plačal pa imaš rok za pritožbo 60 dni od dneva nakupa tako, da še počakaj.

Temu prodajalcu se očitno jebe! Iz dopusta naj bi prišel 11. Novembra. Do danes ne duha ne sluha. Jaz bi pa rad počasi moj denar nazaj, ker očitno mi jakne ne bo nikdar poslal. Problem je seveda da sem po nesreči 2x kupil. Ne vem kaj misli folk da bo lahko dosegel s takimi triki..

e_boy ::

vprasanje ze tiste, ki prodajate na ebayu:

- katero vrsto posiljke (pri posiljanju) uporabljate - paket ali priporoceno pismo?? (ali sta oba sledljiva?)
- nekateri pisete, da je itak do 2kg ista cena, vendar ko sem gledal cenik poste, so razlicne cene glede na tezo (koliko je potem npr. posiljka, ki tehta 150g?)

Do 200g mislim da je 4,3€ priporočeno, 4,7€ pa prednostno priporočeno. Do 2kg je mišljeno da je za cel svet verjetno ista cena. Torej ali pošlješ 1,5kg v avstrijo ali v ameriko je cena ista. Se pa seveda viša s težo :)

toplakd ::

Dokler je najdaljša stranica 60 ali manj, ter da seštevek d + š + v ne presega 90cm lahko pošlješ kot pismo.
Seveda mora biti manj kot 2kg.

Ti samo na pošti povej da bi poslal kot pismo. Najbolje je priporočeno (+3,34€) in pa prednostno (+0,44€).
Ceniki so pa itak online. Glej cene "s storitvijo" v kolikor boš dal zraven prednostno in priporočeno.

LP, Dejan

e_boy je izjavil:

vprasanje ze tiste, ki prodajate na ebayu:

- katero vrsto posiljke (pri posiljanju) uporabljate - paket ali priporoceno pismo?? (ali sta oba sledljiva?)
- nekateri pisete, da je itak do 2kg ista cena, vendar ko sem gledal cenik poste, so razlicne cene glede na tezo (koliko je potem npr. posiljka, ki tehta 150g?)
Do 2kg je mišljeno, da lahko pošlješ kot pismo, sicer moraš uporabiti paket nad to težo. Seveda pa so posamezni težnostni razredi znotraj z različnimi cenami. Vse imaš na online ceniku pošte.
Obvezno vedno izberi prednostno, kar je po pošti Slovenije v bistvu letalsko. Brez tega bo sto let trajalo, da kam pride, stane pa 44 centov.
Priporočeno pa seveda, če gre za vrednejšo stvar in predvsem, če je kupec pripravljen kriti dodatno poštnino za priporočeno.

Morenov je izjavil:

Alamar je izjavil:

Če nisi plačal, potem pa sploh ni problem. Uredi po postopku, ki sem ti ga zgoraj opisal in prodajalec bo skenslal podvojeno naročilo. Za tistega, ki si ga plačal pa imaš rok za pritožbo 60 dni od dneva nakupa tako, da še počakaj.

Temu prodajalcu se očitno jebe! Iz dopusta naj bi prišel 11. Novembra. Do danes ne duha ne sluha. Jaz bi pa rad počasi moj denar nazaj, ker očitno mi jakne ne bo nikdar poslal. Problem je seveda da sem po nesreči 2x kupil. Ne vem kaj misli folk da bo lahko dosegel s takimi triki..
Tip je očitno iz Pakistana tako, da zgleda tudi od tam pošilja. Vsaj po negativnemu feedbacku sodeč. Prijavi ga na resolve problem na ebay in potem po proceduri naprej, če ne bo odgovoril.

fantje, hvala za odgovore...;) torej ko bom dal oglas na ebay, napisem cca 4€ postnina za celo EU in to je to.

Tako enostavno pa ne gre, če nočeš imeti izgubo s poštnimi stroški. Naprej stehtaj zapakiran izdelek in poglej v kateri težnostni razred spada po ceniku pošte.
http://www.posta.si/downloadfile.aspx?f...

http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/

Recimo do 250g imaš prednostno pismo 2,82 EUR in priporočeno 6,16 EUR

nad 250 do 500 je pa prednostno že 4,95 EUR in priporočeno 8,29 EUR

in tako naprej... treba je prišteti še strošek obloženih kuvert ali kartonastih škatel razen, če boš uporabil že rabljene. Ebay že nekaj časa pobira provizijo tudi na poštne stroške tako, da še tukaj vzamejo slabih 10%.

Cene pisemskih pošiljk so iste za cel svet in niso omejene na EU. Pa pri določenih izdelkih imaš omejitev najvišje poštnine za matično državo. Primer: recimo na ebay.com imaš za CD ploščke omejitev poštnine 3 dolarje za ZDA, za ostale države pa izbereš po želji.

Alamar je izjavil:

Tip je očitno iz Pakistana tako, da zgleda tudi od tam pošilja. Vsaj po negativnemu feedbacku sodeč. Prijavi ga na resolve problem na ebay in potem po proceduri naprej, če ne bo odgovoril.

Tip je očitno bumbar! Sem odprl dispute v upanju da se bo odzval, če je seveda še živ. Najbolj mi je zanimivo to kako se je lagal da oni proizvajajo ta izdelek in imajo zato nižje cene od konkurence. Zdaj se mi samo še manjka da mi za tisto dodatno ponesrečeno naročilo začne glumit da moram plačat. To utegne biti še pestro ;((

Assass1n ::

Ne skrbet, si bolj zaščiten kot on in od tebe ne more kar tako zahtevat plačila. Ne skrbi, vse se uredi.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Assass1n je izjavil:

Ne skrbet, si bolj zaščiten kot on in od tebe ne more kar tako zahtevat plačila. Ne skrbi, vse se uredi.

Za eno naročilo zahtevam denar nazaj in to predvidevam da bom tudi dobil. Za drugo, če bo hotel da plačam bo tudi moral poslat, tako da bom dobil kar sem kupil. Če bo pa iz Pakistana poslal namesto iz UK pa se mu slaba piše, ker ne bom plačeval dodatne carine zaradi njegovih laži.

Danes so me klicali iz FedExa da me čaka jakna iz PAKISTANA! In da bi moral izpolnit carinski obrazec ter plačati carino 26% (se mi zdi da je tako rekel) in 18€ FedExu. Sem mu rekel da bi pošiljka morala priti iz UK in mi je rekel da imajo takih glumcev cel kup. Torej dispute sem že prej odprl, ker sem mislil da mi ne bo poslal, tako da mi ni treba. Koliko časa po navadi mine da pride do premikov?

GeForce ::

Torej, ker so pri nas kartuše vedno dražje, gledam po EBayu, in dobim tole. Prodajalec ima dober feedback, ampak me še vseeno zanima nekaj stvari. Jaz to naročim in plačam preko PayPala. Dobim kartuše in ugotovim da na tiskalniku ne delujejo/da so prazne/.... In me zanima kako je potem z reklamacijo? To najprej kontaktiram osebno prodajalca, če z njim ne rešiva, pa naredim kaj?

Vidim da če še nisi polnoleten, lahko kupuješ le preko računa registriranega na enega od staršev...pa me zanima ali moram v EBay račun vnesti PayPal ki se ujem z podatki EBay accounta, ali lahko v Ebay račun enega od staršev vnesem moj PayPal?

toplakd ::

Če nisi polnoleten niti Paypala ne bi smel uporabljati.

toplakd je izjavil:

Če nisi polnoleten niti Paypala ne bi smel uporabljati.

Ups, pa res. Tega pa nisem vedel. No, se pravi me zanima le še tisti del, ko ne dobim naročenega izdelka - kartuš, ali so le te nedelujoče?

Magic1 ::

Morenov je izjavil:

Danes so me klicali iz FedExa da me čaka jakna iz PAKISTANA! In da bi moral izpolnit carinski obrazec ter plačati carino 26% (se mi zdi da je tako rekel) in 18€ FedExu. Sem mu rekel da bi pošiljka morala priti iz UK in mi je rekel da imajo takih glumcev cel kup. Torej dispute sem že prej odprl, ker sem mislil da mi ne bo poslal, tako da mi ni treba. Koliko časa po navadi mine da pride do premikov?

Kaj pa je politika ebaya glede takih primerov? Ali moraš izdelek zavrnit in zahtevati full refund, ali prevzeti in zahteveti refund za nastale strošče? Fajn bi bilo vedet.
Magic

Mi lahko kdo pove koliko je potrebno doplačati (carina, davek) za blago izven EU v vrednosti (s poštnino vred) 141,08€? Kolikšen odstotek zaračunajo?
Hvala.

20% od 22€ do 150€ ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Morenov ()

V cem je bistvena razlika med personal in business accountom na paypalu?
(ali lahko vseeno kj prodajam na ebayu, ce imam personal?)

M-XXXX je izjavil:

Danes sem preko DHL-ja dobil tipkovnico za Transformerja in zadeva je poškodovana (100% med transportom).

Prodajalcu sem že napisal mail, poslal slike, obrazložil, pa vseeno še tukaj vprašam kakšna je kaj procedura v podobnih primerih? Kdo to plača, kako se ukrepa? Glede na to, da je bila zadeva poslana preko DHL Express in tudi dost draga poštnina bi rekel, da je zadeva tudi zavarvana (ne vem pa še)...

Sem dobil nazaj povrnjen VES denar (razen carine seveda) ob enem pa sem obdržal dock. Win-win! Kolega mi je v LJ kupil 2 šraufencigarja (torx T5 ter T6), danes sem dock odpru, ga poravnal in rezultat je fenomenalen. Da se opazi poškodba je potrebne pogled točno proti svetlobi + vedeti moraš kje se nahaja. Vse to za ceno cca 25€ (cena carine). Win-win!

bf4ed ::

Od koga si dobil povrnjen denar? Prodajalca ali DHL?

bf4ed je izjavil:

Prodajalc, prodajalec pa ke najbrž sobil od DHL-ja.

bf4ed je izjavil:

Prodajalca. Prodajalec pa je dobil denar od DHL-ja (Zavarovan paket).

PS: prosil delete zgornega odgovora.

M-XXXX je izjavil:

Sem dobil nazaj povrnjen VES denar (razen carine seveda) ob enem pa sem obdržal dock. Win-win! Kolega mi je v LJ kupil 2 šraufencigarja (torx T5 ter T6), danes sem dock odpru, ga poravnal in rezultat je fenomenalen. Da se opazi poškodba je potrebne pogled točno proti svetlobi + vedeti moraš kje se nahaja. Vse to za ceno cca 25€ (cena carine). Win-win!

MEGA! Prodajalec je pa dobil super pozitiven feedback! :D

kixs ::

Pizda moras biti pazljiv pri nakupih preko ebaya!!!

Sicer relativno malo casa uporabljam ebay, ampak ne mores verjet! Od stirih nakupov sta bila le dva 100% OK. En cisti nateg, drugi pa nateg nekje 70%. Feedback imajo vsi uporabniki nad 99%.

Nazadnje sem kupil telefon, brand new... OK, vse v redu. Dobim paket, odprem, notri skatla od telefona... odprta... hmmm... pogledam kaj sem dobil. Telefon izgleda OK, poglejmo ostalo... baterija... ni original, neki kitajski fake, polnilec... kitajski fake, USB kabel... kitajski fake... slusalke ne vem, ampak verjetno tudi fake, spominska kartica... 8GB neka XYZ class 2...

V glavnem no comment... ocitno je potrebno res vse v detaile vprasat! ;((

Aja, pa se to ni garancija... ker pred tem sem kupil en joystick, rabljen... v oglasu pisalo 100% brezhiben in v super stanju. Tudi preko maila tipa nekajkrat vprasam za detaile in ce vse deluje.. itd. Logicno je vse potrdil... Dobim joystick, ki je samo se za v smeti! Ker je postnina vec prisla kot sam joystick, sem tipu samo negativni feedback stisnil in pozrl tistih 15€.

Kupujem pa vecinoma samo od nemcev... mat'r kam smo prisli 8-O

_commandos_ ::

ziher si na turke naletu oz njim podobne.Jaz sem do sedaj vedno miel probleme z abdulah-i

kixs ::

Telefon sem kupil preko trgovine, ki je na ebayu... dobil sem racun in vse... imena so pa taka: Martin..., Christian..., Marcus..., Josef... torej ni nekih turkov...

se eno vprasanje: a pr oglasu lahko dodam samo eno sliko zastojn? use druge moram placat? a se da kako narest, da dam spodi ksno slikco pod opis predmeta....tko k majo nekateri celo stran slik, itd..?

Machete ::

Men se zdi da kot netrgovec ne.
Jaz naložim kar na shrani.si ipd. ter napopam linke. Pol pa glejte če vas zanima..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()
««
21 / 113
»»