Forum » Pomoč in nasveti » Zvok na TV
Zvok na TV
Invictus ::
Zdravo
Rad bi priklopil računalnik na moj Sony KDL32P3000. VGA mi je uspelo priklopiti (1280x768), edina ločljivost ki dela brez problemov. Zvok sem pripeljal na činče, pa nič glasu od njih.
Če kdo ve kako bi pripeljal zvok gor, prosim. Pa brez HDMI predlogov prosim, ker moja škatla tega nima ...
LP I.
Rad bi priklopil računalnik na moj Sony KDL32P3000. VGA mi je uspelo priklopiti (1280x768), edina ločljivost ki dela brez problemov. Zvok sem pripeljal na činče, pa nič glasu od njih.
Če kdo ve kako bi pripeljal zvok gor, prosim. Pa brez HDMI predlogov prosim, ker moja škatla tega nima ...
LP I.
tempoFlow ::
Zdravo. Audio moraš priključiti na isti vhod kot video. Kolikor razumem iz specifikacije TV-ja (Računalniški vhod (15-pinski D-Sub) + avdio vhod), ima zadeva D-SUB VGA vhod in avdio vhod (ponavadi stero 3,5 jack) kamor lahko direktno priklopiš kabel ki gre iz računalniškega izhoda za zvočnike (slušalke) z navadnim mikrofonskim kablom (3,5 na 3,5).
Invictus ::
tempoFlow -> Hvala
Sem tud sam našel. Kupil narobe kabel .
Ampak zdaj ne dobim 5m iz 3,5 mm na 3,5 mm. Bom kupil najbrž kar konverter 2xRCA ženski, 1x3,5mm moški.
LP I.
Sem tud sam našel. Kupil narobe kabel .
Ampak zdaj ne dobim 5m iz 3,5 mm na 3,5 mm. Bom kupil najbrž kar konverter 2xRCA ženski, 1x3,5mm moški.
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napetost med zvočnim izhodom kompjuterja in avdio vhodom HTOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1299 (1234) | Brane22 |
» | Povezava Philips LCD - kameraOddelek: Zvok in slika | 2555 (2458) | baltso |
» | Povezava pc z 32"Samsung POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1331) | Glockor |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7707 (5487) | milos75 |
» | TV + HDMI + LAPTOP + domači kinoOddelek: Zvok in slika | 4098 (3712) | m0LN4r |