Forum » Programska oprema » Mozilla update problem (FF, TB)
Mozilla update problem (FF, TB)
Rokic ::
Pozdravljeni!
Naletel sem na zelo čuden problem, ki mi počasi že para živce. Ker sem imel v Firefoxu in Thunderbirdu omogočeno avtomatsko posodobitev, je prišlo do te, vendar se je pri restartu programa nekaj zalomilo.
Firefox ne prikaže nobene strani več, Thunderbird pa nima dostopa do nobenega poštnega strežnika. To se mi dogaja na Windows Vista Ultimate 32.
Problem se je zgodil tudi na Win XP Pro, vendar je tam prenehal delovat samo Firefox in pa IE.
Povsod pa pride do ene in iste napake: AUS: Update Server Not Found (Check your internet connection or contact your Administrator)
Probal sem s starejšimi različicami, pa vseeno pride do te napake.
Se komu sanja kako to stvar rešit?
Naletel sem na zelo čuden problem, ki mi počasi že para živce. Ker sem imel v Firefoxu in Thunderbirdu omogočeno avtomatsko posodobitev, je prišlo do te, vendar se je pri restartu programa nekaj zalomilo.
Firefox ne prikaže nobene strani več, Thunderbird pa nima dostopa do nobenega poštnega strežnika. To se mi dogaja na Windows Vista Ultimate 32.
Problem se je zgodil tudi na Win XP Pro, vendar je tam prenehal delovat samo Firefox in pa IE.
Povsod pa pride do ene in iste napake: AUS: Update Server Not Found (Check your internet connection or contact your Administrator)
Probal sem s starejšimi različicami, pa vseeno pride do te napake.
Se komu sanja kako to stvar rešit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okužen bios?Oddelek: Pomoč in nasveti | 812 (670) | connel |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11972 (9219) | marhyo |
» | Sožitje winxp in linux za povprečnega uporabnika računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1452 (1391) | CCfly |
» | Firefox 0.10.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6917 (6917) | CaqKa |
» | Mozilla 1.7bOddelek: Novice / Brskalniki | 2785 (2785) | CaqKa |