» »

Problem SONY CRX120E 1.0n

Problem SONY CRX120E 1.0n

Dusko ::

Imam ta pekač sony crx120e firmware1.0n in za kopiranje cd-jev uporabljam program clonecd 4.0.0.1 In nekaterih cd-jev ne morem presnet ali pa ko jih presnamem imajo napake.Nastavitve v clone cd pa naredim s programom clonyxxl ,ki najprej poišče lai cd vsebuje kakšno zaščito in če jo ima pol se v clonecd-ju pojavijo že te nastavitke ,ki jih program clony xxl priporoča pri tej zaščiti.
In nikakor ne gre presneti recimo kaksenga cd na katerem bom dal primer recimo windows xp plus paket ali pa tudi sami winsi xp ki jih imam legalne sem dobil kodo preko fakultete.zato ne govorim o piratstvu. Pač vedno mi neha brat pri 12% in tudi če berem s dvd enoto piooner116 se enako branje konča pri 12% In tudi ko preverim cd s opcijo bad sectors ki je del programa clony xxl in pol mi javi napake.pač da so na cd-ju bad sektorji.
Zanimivo je pa to pri vsem tem ,da enak cd nesem k punci ki ima isto clony xxl enako vverzijo kot jaz in tudi clonecd iste verzije. Pekač pa ej teac 24 kratni. tam pa gre pri istih nastavitvah cd posenti brez problemov.In tudi bad sectorjev ni. In zdaj me zanima kaj naj nardim kako to da jaz mam bad sectorje pri punci pa teh ne javi.
IN še to če je mogoče zaqto kriv firmware me zanima kje se bi dalo to dobit.

Dusko ::

pardon imam sonycrx140e1.0n sem se zmoto v številki8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469302 (7508) charly5650
»

Kloniranje CD-ja.

Oddelek: Programska oprema
61601 (1492) Mr.
»

Kopiranje originalov (iz varnostnih razlogov) - kateremu programu to najbolje uspeva?

71537 (1394) Gh0st
»

cloneCD

201661 (1372) petrusko
»

Sonyjev pekač...kaj pravite?

Oddelek: Strojna oprema
151181 (969) Heisenberg

Več podobnih tem