Forum » Programska oprema » Kloniranje CD-ja.
Kloniranje CD-ja.
Jeronimo ::
Če se ne motim, nam zakonodaja dopušča do 2 varnosni kopiji za npr. glasbeni CD.
Za to delo sem uporabljal CloneCD. Prejšnja verzija se je krasno dopolnjevala s ClonyXXL programom kateri je prepoznal zaščito in nato pravilne parametre vnesel v CloneCD. Novi CloneCD nima več opcij za različne zaščite, ampak samo 4 možnosti glede zvrste CD-ja. Ker sem postal rahlo skeptičen, da prepozna vse možne zaščite me zanima, ali obsataja kakšna dobra konkurenca omenjenemu programu.
LP
Za to delo sem uporabljal CloneCD. Prejšnja verzija se je krasno dopolnjevala s ClonyXXL programom kateri je prepoznal zaščito in nato pravilne parametre vnesel v CloneCD. Novi CloneCD nima več opcij za različne zaščite, ampak samo 4 možnosti glede zvrste CD-ja. Ker sem postal rahlo skeptičen, da prepozna vse možne zaščite me zanima, ali obsataja kakšna dobra konkurenca omenjenemu programu.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
- spremenil: Jeronimo ()
Mr. ::
Za kloniranje cd-jev lahko uporabiš tudi program Alkohol 120% .Tam samo nastaviš kakšen cd boš kopiral in ti ga klonira.
to je potem podobno kot CloneCD.
Zaščite ne prepozna?
LP
Zaščite ne prepozna?
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Caligula ::
Pa si vsaj probal ali tako malo na osnovi 6. cuta slutis, da mogoce, potencialno Clone CD nebi razbil doticne zascite?
Probaj, ne?
Ze tisti facast zvok, ki ga Clone CD spusti, ko konca je vreden preizkusa
Probaj, ne?
Ze tisti facast zvok, ki ga Clone CD spusti, ko konca je vreden preizkusa
Mr. ::
Za prepoznavanje zaščite uporabiš lahko clony xxl.V Alkohol 120% pa potem samo izbereš zaščito (safe disc),če jo cd ima in to je vse.
Kako je pa kaj s kloniranjem DVD-jev? Je postopek podoben kot za CD-je? Oz. ker program je za to dober.
Pa še tole me zanima...... ali lahko naprimer MPEG, DivX ... formate zapečeš na DVD v takem načinu, da ga navadni DVD player lahko prebere? Nekaj v tem smislu kot recimo mp3 pretvoriš v tracke.
LP
Pa še tole me zanima...... ali lahko naprimer MPEG, DivX ... formate zapečeš na DVD v takem načinu, da ga navadni DVD player lahko prebere? Nekaj v tem smislu kot recimo mp3 pretvoriš v tracke.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopija zaščitenega cdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1054) | antireal |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9305 (7511) | charly5650 |
» | CLony XXL in ALCOHOL 120%Oddelek: Programska oprema | 1011 (931) | Jeronimo |
» | NAJ SOFT za SNEMATOddelek: Programska oprema | 1496 (1155) | BaRtMaN |
» | cloneCDOddelek: Programska oprema | 1665 (1376) | petrusko |