Forum » Pomoč in nasveti » tezave s tiskalnikom...
tezave s tiskalnikom...
bodom ::
zio.
imam tezave s tiskalnikom. vedno, ko hočem kaj printat, mi javi error (pac, da je 'dokument failed to print'). potem, pa zacne na printerju utripati on/off lucka in printer pol niti ugasit ne morm vec. treba resetirat masino. pa tud odinstaliral sem ze printer, pa se zmer nic.
printer pa je HP 660C, mam pa winXP. prej na win 98 teh problemov nism mel. A mi lahko kdo pomaga?
Than×!
LP
imam tezave s tiskalnikom. vedno, ko hočem kaj printat, mi javi error (pac, da je 'dokument failed to print'). potem, pa zacne na printerju utripati on/off lucka in printer pol niti ugasit ne morm vec. treba resetirat masino. pa tud odinstaliral sem ze printer, pa se zmer nic.
printer pa je HP 660C, mam pa winXP. prej na win 98 teh problemov nism mel. A mi lahko kdo pomaga?
Than×!
LP
cekr ::
Iz lastnih izkušen ti povem, da so ti gonilniki v WinXP zelo na hitro narejeni.
Rešitev: zbriši ven obstoječ gonilnik potem pa si inštaliraj gonilnik za tiskalnik iz Win2k.
Mogoče ti bo to rešilo problem.
Rešitev: zbriši ven obstoječ gonilnik potem pa si inštaliraj gonilnik za tiskalnik iz Win2k.
Mogoče ti bo to rešilo problem.
bodom ::
se vedno je isto...sm odinstaliru in dal gor drajverje za 2k, pa je isti k.
a ma kdo se kak nasvet glede tega?
pa se to; printer mi je delal OK celih 5 mescev tud na winXP, pol pa je enkrat nek zasteku in od takrat je sam tema. help please.
LP
a ma kdo se kak nasvet glede tega?
pa se to; printer mi je delal OK celih 5 mescev tud na winXP, pol pa je enkrat nek zasteku in od takrat je sam tema. help please.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moški nočejo brati navodil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7097 (4815) | Zheegec |
» | Tiskanje šumnikov iz DOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 4775 (4266) | Brane2 |
» | Koliko minimalno ram-a za Windows XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 4730 (3826) | Jan987 |
» | WinXP SP1 in HP3820 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1047 (958) | mirkuma |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1874 (1488) | daylight |