Forum » Hlajenje in modifikacije » shema za digital doc5
shema za digital doc5
door_man ::
Ima kdo kakšno shemo za vezje, ki bi delovalo tako kot digital doc5. Rabim zadevo ki bi krmilila recimo ene 5 ventilatorjev pa da gre v 3,5" režo. Lahko tudi kakšen link.
tnx
tnx
Bungee- ::
Problem take sheme je ta, da bi nujno potreboval v njej mikrokontroler, ki mora bit prav sprogramiran. Ce se ga komu da delat ....
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
door_man ::
ok kaj pa shema za vezje ki bi mi omogočalo samo nastavljanje vrtljajev in on/off switch? Ali pa še bolje, da bi imel recimo tri kombinacije za tri ventilatorje, med katerimi bi preklapljal z stikalom. Recimo:
1. kombinacija - ventilator 1 skozi upor 1, ventilator 2 brez upora, ventilator 3 off,
2. kombinacija - vent 1 upor 2, vent 2 upor 3, vent 3 off
3. kombinacija - vsi trije ventilatorji "on" brez uporov
swwitch je pa tak: I/O/II
mam že vse nabavlen upore, switch... rabm sam nekoga ki bi pomagal to skupi zmetat jst sm bol glup za to. Sem gledu tle mate's šalterje sam niso taki da vse ventilatorje upravljaš z enim knofom. Mi lahko kdo pomaga?
1. kombinacija - ventilator 1 skozi upor 1, ventilator 2 brez upora, ventilator 3 off,
2. kombinacija - vent 1 upor 2, vent 2 upor 3, vent 3 off
3. kombinacija - vsi trije ventilatorji "on" brez uporov
swwitch je pa tak: I/O/II
mam že vse nabavlen upore, switch... rabm sam nekoga ki bi pomagal to skupi zmetat jst sm bol glup za to. Sem gledu tle mate's šalterje sam niso taki da vse ventilatorje upravljaš z enim knofom. Mi lahko kdo pomaga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "toplotno stikalo" ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9861 (8369) | fpbs |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11571 (9635) | SodVina |
» | kdo mi naredi...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1848 (1531) | MadMax |
» | Vezanje upora na vent!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1143 (916) | totimato |
» | Reguliranje ventilatorjev s potenciometrom (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4626 (3941) | Kaiser |