» »

Procesor

Procesor

d3n!5 ::

Zakaj mi pod system propreties pise da imam procesor Intel Pentium 3 Xeon ceprav imam core 2 Quad Q9400 ?
Uporabljam 32-bitni Windows XP
  • spremenil: d3n!5 ()

TOP ::

Napiši mal kako plato maš,lahko da je treba bios dat gor novejši od plate in pa poglej v biosu kaj piše.

Plata Intel MSI P45 Platinum

R-S-LoVe ::

bios!
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

Kje pa lahko dobim najnovejso verzijo biosa ker na intelovi strani ne najdem gooogle.com pa cisto isto...

Hvala se 1x

tilinho20 ::

Na MSI-jevi strani?

Na MSI-jevi tudi ne najdem....

mesoreznica ::

Mast ste eni lenuhi: KLIK MSI P45 pLATINUM

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

tilinho20 ::

Mast ste eni lenuhi: KLIK MSI P45 pLATINUM

LP

Kaj čmo, upam da jih izuči.:|

Hmm a nmi druge moznosti kot flashanje biosa ker vidim da pise potentionaly dangerus...

Hmm a nmi druge moznosti kot flashanje biosa ker vidim da pise potentionaly dangerus...

Med update-om biosa vedno obstaja majhna nevarnost. Če si nevešč vsega uporabi MSI Live Update, ki ga imaš pod Utility na mojem linku.

Na žalost bo potreben upgrade Biosa. Do sedaj sem ga že vsaj 20x delal na različnih platah pa nikoli ni blo nobenega problema. Riziko je vedno ampak dokaj majhen.

LP

Da to use razumem vendar imam se eno uprasanje.

A ni blo updatanje biosa tudi prek windowsa kar samega kot dos aplikacijo ki si jo zagnal v windowsih ne pa preko floopy diskete.
Namrec racunalnik je kupljen nov in v njega nisem dal disketnika ker se mi to ni zdelo potrebno. Ni mi ga problem dat noter ker jih imam veliko odvec vendar me garancija zajebava..Sej veste...Tiste nalepke ob strani.

Prosim za cimprejsno pomoc.

Aja...Konfiguracija..

Plata MSI P45 Platinum
Intel q9400 (Quad)
Ram 2 x 2GB 800 Mhz
Disk 500GB
Graficna Sapphire 4870 X2 2Gb
Ohisje Chieftec
24# monitor

Aja..se zato ker mi pac pise da imam procesor Intel P 3 Xeon mi zato bios zatira celotno delovanje ali ne ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: d3n!5 ()

bluefish ::

tiste nalepke nimajo veze, saj garancija velja na posamezne komponente.
Seveda pa imajo nekatere plate tudi opcijo nadgradnje preko win aplikacije. Malo pobrskaj po priloženem CD-ju ali pa na proizvajalčevi strani.

Z uporabo Command Prompta (dos) v Win pa se raje ne bi igral.

Na Cdju ne najdem nic pametnega razen Live update-a ki mi ne deluje iz neznanega razloga.(The service has not been started)

Bom se malo pobrskal po MSI-ju pa javim.

Da to use razumem vendar imam se eno uprasanje.

A ni blo updatanje biosa tudi prek windowsa kar samega kot dos aplikacijo ki si jo zagnal v windowsih ne pa preko floopy diskete.
Namrec racunalnik je kupljen nov in v njega nisem dal disketnika ker se mi to ni zdelo potrebno. Ni mi ga problem dat noter ker jih imam veliko odvec vendar me garancija zajebava..Sej veste...Tiste nalepke ob strani.

Prosim za cimprejsno pomoc.

Aja...Konfiguracija..

Plata MSI P45 Platinum
Intel q9400 (Quad)
Ram 2 x 2GB 800 Mhz
Disk 500GB
Graficna Sapphire 4870 X2 2Gb
Ohisje Chieftec
24# monitor

Aja..se zato ker mi pac pise da imam procesor Intel P 3 Xeon mi zato bios zatira celotno delovanje ali ne ?

Še enkrat ponavljam. Na linku ki sem ti ga dal zgoraj najdeš "MSI Live Update", ki ti naredi update biosa preko windowsov. Sam najde update, ga potegne z neta in instalira.

LP

Ponavljam:

-Na Cdju ne najdem nic pametnega razen Live update-a ki mi ne deluje iz neznanega razloga.(The service has not been started)

Nekako sem ga uspel zagnati vendar ko mi isce novejso bios verzijo mi spet izvrze neko napako z runtima da se je aplikacija moral zapreti...

Nekako sem ga uspel zagnati vendar ko mi isce novejso bios verzijo mi spet izvrze neko napako z runtima da se je aplikacija moral zapreti...

Poskusi z live update programom ki ej na strani.

LP

Najlepsa hvala usem za pomoc.

Aja..Napako mi je javilo ker nisem zaprl antivirusa tako da za use tiste z isto tezavo z live updatom ugasnite antivirus(v mojem primeru NOD32)

Hvala res se enkrat za vas trud

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nov PC zmrznil med msi live update 5 (bios update), ob resetu črn ekran, ne pride v b (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
586813 (6235) Riff
»

Windows 2008 R2 Problem

Oddelek: Operacijski sistemi
141478 (975) Pureforce
»

Radeon 4870 - problemi z driverji

Oddelek: Pomoč in nasveti
385439 (2502) dziht
»

ali obstaja ???