Forum » Kaj kupiti » Zvočna kartica
Zvočna kartica
tilinho20 ::
Sam sedaj kupujem novo zvočno kartico. Slušalke bodo Sennheiser HD 595.
Zdaj me zanima katere so kaj ql. Zelo zaželjeno je da bi imel lahko z povezavo USB (recimo da bi potem lahko vrtel musko).
Tr. sem gledal teli dve: Klik, klik
Samo te dve nista taki da bi imel povezavo prek USB-ja. Je kakššna druga pa da je prav tako dobra?
EDIT: Mogoče kaj od Asus-a?
Zdaj me zanima katere so kaj ql. Zelo zaželjeno je da bi imel lahko z povezavo USB (recimo da bi potem lahko vrtel musko).
Tr. sem gledal teli dve: Klik, klik
Samo te dve nista taki da bi imel povezavo prek USB-ja. Je kakššna druga pa da je prav tako dobra?
EDIT: Mogoče kaj od Asus-a?
- spremenil: tilinho20 ()
Fr33man ::
Ko sem jst kupval so mi tudi vsi priporočal Sennhaiser HD595, zvočno mam pa tole:
http://www.mlacom.si/article.aspx?docid...
Pa se mam čist hudo =)
http://www.mlacom.si/article.aspx?docid...
Pa se mam čist hudo =)
tilinho20 ::
Ste pa uskalajeni.
Ne vem glede ojačevalca, ker ima folk HD 555, 595 pa so še boljše pa majo take navadne zvočne (X-Fi).
EDIT: A je kakšna razlika med Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series ter Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series??
Ne vem glede ojačevalca, ker ima folk HD 555, 595 pa so še boljše pa majo take navadne zvočne (X-Fi).
EDIT: A je kakšna razlika med Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series ter Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilinho20 ()
Fr33man ::
Mislim da majo champion samo še tisto konzolo dodatno, ki se jo montira v 3,25 enoto, če se ne motim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10933 (3058) | Machete |
» | Katero zvočno kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6418 (4990) | __Devil__ |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5045 (3687) | skyspy |
» | Nakup slušalk in zvočneOddelek: Kaj kupiti | 2513 (1929) | cinkaCR7 |
» | Creative ali Asus zvočna?Oddelek: Kaj kupiti | 2469 (2033) | __Devil__ |