Forum » Omrežja in internet » Napaka routera
Napaka routera
HoNdEk ::
No sem uporabnik t2 in me sicer muci.. na laptopu mi internet dela normalno vse strani mi odpira, vse kakor treba.. na stacionarnem kompu pa mi sploh ne gre dol vlect..mi sploh dolocenih spletnih strani ne odpira..imam pa router od Linksys WRT54G.. kaj bi lahko blo narobe? al kaj narobe nastavljeno na routeru al kaj? da se ne pozabim omenit..ko sem pa bil uporabnik kablskega interneta (triera) pa je delalo vse normalno sploh nisem imel kaksnih problemov kakor na laptopu tak tudi na stacionarnem.. upam da mi bo znal kater kaj pomagat! Zahvaljujem se ze v naprej!
..:: M - Power ::..
HoNdEk ::
pa da se to dodam, da se racunalnika med sabo ne zaznata, ko dam na obeh datoteka v skupno datoteko.. lp!
..:: M - Power ::..
Invictus ::
Nastavi si DHCP na stacionarnem računalniku. Mogoče imaš nastavljen fiksen IP, pa ni v istem subnetu.
Kako to narediti, glej Google.
LP I.
Kako to narediti, glej Google.
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z odpiranjem strani [ Piratebay ]Oddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1127) | shadeX |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2479 (1963) | Miro-Slav |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (934) | bluefish |
» | Internet ne dela - pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1441 (1212) | Azzi |
» | Problem domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (866) | ABX |