» »

Asus as6930G-844G6 4Mn

Asus as6930G-844G6 4Mn

tepsija ::

Kupujem prenosnik Asus as6930G-844G6 4Mn - pod to dolgo kodo ga sicer nikjer ne najdem (samo prodajalc). Gre pa po moje za tole http://www.nakupovanje.net/acer-aspire-... (ne znamnaredit linka). Mel bi ga za grafično oblikovanje (ilustrator, fotošop, indizajn) pa net, maili ... nč igerc. Ful že dolgo iščem pa se ne morem odločit, ta mi je pa všeč. A ga lahk kdo pokomentira? tenx

tepsija ::

pa le dela link ;)

tepsija ::

sem še malo poiskal in vidim da je točno ta, ki mi ga ponujajo. Ta mi pa ni kul ker ima ločljivost samo 1366 x 768, za 16-ko ekran pa hočem 1920 x 1080. Tale pa je pravi http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist... ampak ne najdem razlike v imenu, kodi?

tepsija ::

tole http://www.acer-ee.com/public/page9.do?... so pa uradne specifike za ta model z vsemi možnostmi, ki naj bi bile naprodaj v slo. Kako preveriti pri prodajalci vse detajle? Nekam se mi zdi da bolj ko ne ne vejo točno...

kitewing ::

S specifikacijo je pri Acer-ju vedno težava. Še malo po tujih straneh (vshodna europa) poglej, če imajo isto specifikacijo za kodo: LX.AVB0X.099. Velikokrat sem že opazil, da imajo SLO strani različne opise.

tepsija ::

Smo s prodajalcem - njihovo vodjo nabave (uvoznik) - rešili dilemo glede tehle mojih Acerjev. Nekateri prodajalci (glej link zgoraj) dejansko navajajo karakteristike boljšega modela, ki pa v Sloveniji sploh ni na voljo. Lahko da gre za napako, najverjetneje pa za zavajanje. Tak da previdno in dober prebrat kaj kje piše in ali to tudi drži.

Glede mojega notebook za graf. oblikovanje pa imam sedaj alternativo 16" in sicer tole: http://www.teal.si/si/notebook-acer-asp... - pač eden od prodajalcev.

Kaj menite - ali je mašina dovolj dobra za predvideno delo? tenx

kitewing ::

Mislim, da ni noben tako neumen, da bi zavajal ker bi potem prenosnik dobil nazaj. Lani sem preverjal vsebino enega Acerja in so bile napačne informacije posredovane prav od uvoznika, ker vsebina računalnika ni bila taka kot je bila oglaševana sem ga vrnil.
Glede prenosnika mislim, da je dovolj dober. Sam imam malo slabšega in se da normalno delat samo kontrast zaslona bi lahko bila boljša (pri mojem).

tepsija ::

ja sej verjetno si res ne upajo kar tako zavajat ... sploh pri takih preverljivih zadevah. Glede na vse današnje pogovore glede modela in oznak verjamem, da lahko razpolagajo z nepravimi podatki. jih bo sedaj moj prodajalec kontaktiral in bomo videli kaj bo. (prodajalec=uvoznik) Kaj pa poganjaš za ene programe in kakem notebooku?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

servis acer

Oddelek: Kaj kupiti
137423 (710) Zodiac
»

Acer Aspire 6920

Oddelek: Strojna oprema
102641 (1555) zlato
»

Servis v tujini kupljenega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
174134 (3349) kekz
»

Laptop (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
615525 (4447) ant
»

kako ugotoviti tip?

Oddelek: Strojna oprema
121675 (1426) ZLOky

Več podobnih tem